Antalya Tanıtım A.Ş. Genel Müdürü Yusuf Örnek, yaptığı yazılı açıklamada, ödül töreninin Hamburg'ta gerçekleştiğini ve ödülü Antalya Tanıtım A.Ş. ortaklarından Belek Turizm Yatırımcıları Birliği (BETUYAB) adına Uluslararası Golf Tur Operatörleri Birliği (IAGTO) Türkiye Temsilcisi Kurtuluş Gülşen'in aldığını kaydetti. Yusuf Örnek, ödülü veren Golf Magazin ve Golf Journal'in Avrupa'nın en yüksek tirajlı ve en saygın yayınlar olduğuna değinerek, Belek'teki Gloria Golf Resort, Kempinski The Dome ile National Golf Club'ün de ödüle layık görüldüğünü belirtti.

BETUYAB adına ödülü alan Kurtuluş Gülşen ise Belek'in golf turizminde Avrupa'nın önde gelen golf merkezi haline geldiğini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Belek otellerinin bu ödüle layık görülmesi tesadüf değil. Belek'te 1994 yılında ilk golf sahası açıldığından bu yana golf tesis, saha ve otellerinin kaliteli hizmet anlayışı artarak devam etti. Kaliteden ödün vermeyen çalışmalarımızı sürdürüp, başarı grafiğimizi yükseltmeyi başardık. BETUYAB ve IAGTO Türkiye Temsilcisi olarak bu ödülleri almaya gittiğimde, meslek hayatının en onurlu iki gecesini yaşadım. Bu ödüller ülkemizin golf turizm endüstrisi adına gerçekten hak ettiği ödüllerdir. Antalya'nın destinasyon olarak tek çatı altında tanıtılması meyve veriyor. Ortak tanıtım yeni dönemde diğer ödülleri de beraberinde getirecek."