CAVCAV’DAN DAVET

Gençlerbirliği maçına da gitmemeyi düşünen Başkan Sadri Şener’in Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın daveti sonrası bu düşüncesinden vazgeçtiği belirtildi. Son yıllarda iki kulüp arasında bir çok oyuncunun alınmasıyla oluşan dostluk son olarak bu sezon başında Soner ve Yasin’in transferiyle de doruk noktasına ulaşmıştı. Başkan Cavcav’ın başta ara transfer olmak üzere iki kulüp arasında yapılacak yeni futbolcu alışverişleriyle ilgili görüşme yapmak üzere Şener’i maça davet ettiği vurgulandı.

HENRİQUE İLK GÜNDEM MADDESİ

İki başkan arasında Ankara’da yapılacak transfer zirvesinde ilk sırada Trabzonspor’da fazla forma şansı bulamayan Brezilyalı genç golcü Paolo Henrique bulunuyor. Şanlıurfaspor’la oynanan son kupa maçında forma giyen ve bir gol atan Henrique’nin yine de Güneş’in gözüne girmeyi başaramadığı vurgulandı. Tecrübeli teknik adamın, ara transferde Cech ve Vittek gibi Henrique’nin de talip bulunduğu takdirde satılmasına onay verdiği biliniyor. Başkan Şener ve Cavcav’ın Henrique’nin transferindeki olasılıklar üzerinde bir görüşme yapacağı vurgulandı. Sadri Şener de başkent temsilcisinden, Trabzonlu olan genç stoper Aykut’u isteyecek.

YOLCULUK YARIN

Trabzonspor bu sabah saat 11.00’de basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı çalışmayla Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürdü. Bordo mavililer yarın sabah da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde son çalışmasını yaptıktan sonra öğleden sonra uçakla Ankara’ya gidecek ve maç saatini bekleyecek.

ADRİAN ZİRVEDE

TrabzonCell Ayın Futbolcusu yarışmasında Kasım ayı kazananı Adrian Mierjezwski oldu. Polonyalı futbolcu Adrian, TrabzonCell abonelerinin gönderdiği smsler ve facebook kullanıcılarının oyları sonucunda Kasım ayının futbolcusu seçildi. Böylelikle Adrian ilk kez TrabzonCell Ayın Futbolcusu ödülünü kazanmış oldu. Kasım ayının en iyi futbolcusu seçilen Adrian ödülünü gelecek hafta Pazar günü oynanacak olan Kayserispor maçı öncesi alacak. Ligin ilk haftalarında forma şansı bulamayan Adrian, ilk kez forma giydiği Antalyaspor maçında ilk golünü atmış, sonraki hafta oynanan Akhisar Belediye maçında da fileleri iki kez sarsmıştı.


ÖA(TM/AÖ)