Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bugün 21.00'de Türkiye'ye geliyor. Binlerce taraftar Sabiha Gökçen Havalimanı'na akın ediyor.

Aziz Yıldırım'ı havalimanında karşılamaya giden arasında sadece taraftarlar bulunmuyor. Fenerbahçe Futbol Takımı da 19:30'da Sabiha Gökçen'e doğru hareket etti. Bazı yöneticiler, havaalanına gelmeye başladı.

OTOBÜSTEN SESLENECEK

Aziz Yıldırım, Sabiha Gökçen'e gelince ses sistemi yerleştirilen otobüste konuşma yapıp taraftarı selamladıktan sonra yine aynı otobüsle Kadıköy'e doğru hareket edecek.
Pendik'ten sahile inecek olan Yıldırım ve taraftar konvoyu, sahil yolundan devam ederek Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçeli diğer tarfatarlarla buluşacak. Yıldırım daha sonra Şükrü Saracoğlu Stadı'na geçerek yönetim Kurulu üyeleri ile bir toplantı yapacak. Trafik ve izdihamdan dolayı gecikme olursa yönetim kurulu toplantısı yarına kalacak.
 

TARAFTARLAR SALI PAZARI'NDAN YOLA ÇIKTI

Aziz Yıldırım'ı karşılamak için Sabiha Gökçen'e gidecek olan taraftar grupları Kadıköy Eski Salı Pazarı'nda buluşup yola çıktı.
Buradan otobüslerle  alana gitmeyi tercih eden taraftarların karşılıklı olarak "sarı-Lacivert" şeklinde tezahürat yaptığı görüldü.


FBD1986, GrupCadde, Grup_Lacivert, 1907unifeb, SabahlayanTayfa, Totemm1907, SolAcik1907, FBcepheye adlı gruplar 19.00'dan sonra otobüslere binerek Sabiha Gökçen Havaalanı'na hareket ettiler.

FUTBOLCULARIN MESAJLARI

Takım halinde Sabiha Gökçen Havaalanı'nda olacak olan futbolcular tweet çatarak taraftarlara şu çağrıda bulundular:

P.Webó @webo1509
Ailemizin babasini karsilamak icin tum takim saat 21de Sabiha Gokcen Havaalani'ndayiz. Buyuk Baskan geliyor!!!

Mehmet Topuz @_mehmettopuz
Büyük Başkan geliyor!! Başkanımızı karşılamak için tüm arkadaşlarımla birlikte 21'de Sabiha Gökçen'de olacağız! Sen de gel Fenerbahçeli!!!

Michal Kadlec @kadlec_michal
Ailemizin babasini karsilamak icin tum takim saat 21de Sabiha Gokcen Havaalani'ndayiz. Buyuk Baskan geliyor!!!

Volkan Demirel @1VolkanDEMIREL
Ailemizin Babasini Karsilamak Icin Tum Takim Saat 21:00'de Sabiha Gokcen Havaalani'ndayiz.
Buyuk Baskan Geliyor!!!