Kocaman'ın Krasiç ve Egemen'i sahaya sürmesi, Stoch ile Bekir'i yedek kulübesine çekmesi bekleniyor. Kuyt konusunda ise karar maç günü verilecek.

Sakatlığı geçmesine rağmen halen ağrıları bulunan Dirk Kuyt tedbir amaçlı olarak takımdan ayrı çalışıyor. Hollandalı oyuncuya özel program hazırlandı ve Borussia Monchangladbach maçına tam kapasite olarak hazır olması için çalışılıyor. Bu durumda Kuyt'ın Kasımpaşa maçında yedek beklemesi ve ilerleyen dakikalarda sahaya girmesi planlanıyor. Kuyt tam olarak hazır hale gelirse Monchengladbach ile haftaya perşembe günü oynanacak olan Avrupa Ligi maçında Sow'dan formayı kapacak.

Son maçlarda sağ kanat ve orta alandaki çalışkanlığı ile dikkat çeken Mehmet Topuz'un Kasımpaşa maçında yine görev alması beklenirken, sakatlıkları nedeniyle son maçlarda forma giyemeyen Krasiç'in Stoch'un yerine solda, Egemen'in ise Bekir'in yerine stoperde oynaması kuvvetli ihtimal olarak görünüyor. Krasiç'in en büyük rakibi ise Caner olacak. Aykut Kocaman; Vaslui ve Marsilya maçlarında gol atmayı başaran Caner'i de bir şekilde kullanmak için fırsat kolluyor.

Öte yandan Fenerbahçeli taraftarlar, 2012-2013 sezonuna iyi bir başlangıç yapamayan sarı-lacivertli ekibe destek vermek için Samandıra'da buluşacak.

Taraftar oluşumu "12 Numara"nın sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıda, taraftarların 27 Eylül Perşembe günü akşam antrenmanı öncesi Samandıra'daki Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde toplanmaları istendi.

Yapılan çağrılarda, ''Takımımıza bir kez daha sahip çıktığımızı, gücümüzle onlara güç vermeye geldiğimizi göstermek için perşembe günü 17.30'da Samandıra'da buluşalım. Baklava ve çiçek götürmeye gitmiyoruz, takımımızı ayağa kaldırmaya gidiyoruz'' ifadeleri kullanıldı.


UD(UD/FG)