İvan Radeljiç ise bu yıl Trabzonspor'a oynadıkları 3 maçta da yenilmediklerini hatırlattı, bu maçta da çok iyi mücadele ettiklerini, Mehmet Özdilek'in taktiklerini sahaya eksiksiz yansıttıklarını söyledi.

Kaleci Ömer Çatkıç, turu geçtikleri için çok sevinçli olduklarını belirtti, "Galibiyete ihtiyacımız vardı. Ligde iyi durumda değiliz. Kupa maçları her zaman değişkendir. Bugün çok daha istekli olan bizdik. Bunu başardığımız için çok mutluyuz. Kupada herkesin şansı var. Biz de kupayı kaldırmak istiyoruz" diye konuştu.

ŞENOL GÜNEŞ:"ÜZÜNTÜ VERİCİ BİR SONUÇLA AYRILIYORUZ"

Trabzonspor teknikz direktörü Şenol Güneş ise tek maç üzerinden oynanan kupa maçını kaybettiklerini ifade etti, "Kazanmak isteyen bir takım olarak kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Oyunumuz çok mükemmel olmasa bile kaybedeceğimiz bir oyun değildi. Uzatmanın ilk dakikasında konsantrasyonsuzluktan kaynaklanan bir gol yedik. Golden sonra sahada zaman geçiren bir rakip vardı. Oyuncularımız da hakeme ve rakibe uydu. Bizim için üzüntü verici bir sonuç ile Antalya'dan ayrılıyoruz. Beklentileri büyük olan takımı bulunduğu durumdan çıkartmaya çalışacağız. Toparlanmak için süre kısa da olsa yarından itibaren Galatasaray maçına hazırlanacağız" diye konuştu.

Zokora ise takım olarak hayal kırığı yaşadıkları bir maç oynadıklarını söyleyerek, "Ben de kişisel olarak büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. İngiltere'de oynarken takımım kral kupasını kazanmıştı. Burada da kupayı kaldırmak istiyordum. Yaklaşık 3 gün sonra Galatasaray ile oynayacağız. O maç ligdeki kaderimizi belirleyebilir. Şimdi tüm konsantrasyonumuzu bu maça vereceğiz" dedi.

Celustka da maçın geneline bakıldığı zaman kendilerinin daha iyi oynadıklarını ifade etti.


SE(HA/AÖ)