Emre Güngör ise Mersin maçının zor olacağının bilincinde olduklarını söyledi, "Bize karşı kapanacaklarını biliyorduk. Biz de ilk dakikalarda pozisyon bulduk, ama değerlendiremedik. Son dakikalarda golü bulduk ve 3 puanı aldık. Üst sıralardan kopmak istemiyorduk ve bunu yaptık. Camiamıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Deniz Barış ise maçı iki bölümde değerlendirmek gerektiğini belirtti, "İlk yarının 20 dakikalık bölümünde 2 net gol pozisyonumuz vardı. Bunları değerlendirebilseydik, ikinci yarıda çok farklı bir skor alabilirdik. İkinci yarıda Ömer’in muhteşem golüyle öne geçtik ve 3 puanı aldık. Hedefimiz ilk yarının son 4 maçından en az 8 puan almak" dedi.

NURULLAH SAĞLAM: MAÇIN BÜYÜK BÖLÜMÜ KISIRDÖNGÜ İÇERİSİNDE GEÇTİ

Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Nurullah Sağlam ise zorlu bir maç oynayacaklarını bildiklerini söyleyerek, müsabakanın büyük bölümünün kısırdöngü içerisinde geçtiğini belirtti. Karşılaşmanın ikinci yarısında planlı olarak oyunu sıkıştırdıklarını vurgulayan Nurullah Sağlam, "Dolayısıyla çok fazla pozisyon çıkmadı. Yediğimiz gol üzücü. Rakibimizi tebrik etmekten başka söyleyecek bir şey yok" dedi.

Futbolcu Murat Erdoğan ise Antalyaspor'un ligin iyi takımlarından biri olduğunu söyledi, "Maçın zor geçeceğini biliyorduk ve böyle geçti. Maça kötü başladık. Antalyaspor’un birkaç pozisyonu moralimizi bozdu. Direndik ve maçın büyük bölümü berabere geçti. Son dakikalarda şanssız bir gol yedik. O gole teslim olduk. Kendimizi eleştirmek istiyorum. Biraz daha agresif ve istekli oynamamız lazım. Bu sıkıntılı dönemden çıkmak zorundayız” diye konuştu.

Kaleci İbrahim Sehic ise kendileri için çok kötü bir maç oynadıklarını ifade ederek, "Ne yazık ki maçın başından sonuna kadar defans yapan bir takımımız vardı" dedi.


SE(HA/AÖ)