"Aslında aramızda puan farkı çok olmayan bir rakibe karşı oynadık. Onlar da bu maçı çok ciddiye aldılar. Mutlaka kazanmamız gerekiyordu. 6 puanlık değeri yüksek bir müsabakaydı. Kazanmak güzel. Rakip ile aradaki puan farkını açıp, yukarıdaki takımlara yaklaşmak önemlidir. Yukarıda hedefe koşan takımlarla maçlarımız var. Bunlarla yapacağımız müsabakalar bizim nerede olacağımızı belirleyecek. Hep söylüyorum. Nasıl başladığımız çok önemli değil, nasıl bitirdiğimiz çok önemli. Hala ilk 8'i kovalayan takımlardan bir tanesiyiz. İlk 8'e girmek için mücadele edeceğiz."

Maçı irdelemek istemediğini de sözlerine ekleyen Özdilek, kazanmaları gereken bir maçı kazandıklarını, soğuk havada mücadele eden oyuncu ve taraftarlarını kutladığını ve alınan galibiyetin Antalya'yı ısıttığını söyledi.

Kırmızı beyazlı takımın başarılı file bekçisi ve kaptanı Ömer Çatkıç, çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. İlk 8'e kalma hedefleri doğrultusunda önemli bir 3 puan aldıklarını ifade eden Çatkıç, "Bu hedefe tutunduğumuzu düşünüyorum. İstanbul Belediye maçından da puan alırsak, ilk 8 takımdan birisi olacağımıza inanıyorum. Oyun olarak da bunu hak ettiğimizi düşünüyorum" dedi.

Ali Tandoğan ise çok zor bir maç oynayacaklarını bildikleri bir müsabakaya çıktıklarını söyleyerek, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Hafta içinde çok iyi çalıştık ve maça odaklandık" diye konuştu.

ÖZAT: ARTIK ÇEMBER DARALIYOR

Manisaspor Teknik Direktörü Ümit Özat, maçta yaşanan sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı anlar yaşadıklarını söyledi. Özat, "60'ncı dakika itibariyle 3 oyuncu değişikliğini zorunlu olarak kullandığımız bir maçtı. Böyle maçlar olduğu zaman sonuç sıkıntılı olabiliyor. Galibiyeti hak ettiğimiz bir oyun oynadık mı, tabii ki oynamadık. Mağlubiyeti de hak etmedik. Son 7 maç var ve artık çember daralıyor. Bir şekilde buna önlem almamız gerekiyor" dedi.

Maninasporlu Murat Erdoğan ise son 2 ayda oynadıkları maçların bir benzerini Antalya'da oynadıklarını belirterek, "Yeterince direnç gösteremiyoruz. Mazeret değil de bir çözüm yolu bulmamız gerekiyor. Hakem maçı iyi yönetti. Rakipte direndi. Bizim göstermemiz gereken direnci rakip gösterdi. Böylece mağlubiyetimiz kaçınılmaz oldu" dedi.

Hikmet Balioğlu da, kendileri için kazanılması gereken bir maçtan mağlubiyetle ayrıldıklarını hatırlatarak, "Kazanmamız gereken bir maçtı, kazanamadık. Kötü gidişimiz var. Şanssızlığımızı bir türlü kıramıyoruz. Bunun üzerinden gelecek oyuncu grubuna sahibiz. İnşallah en kısa zamanda toparlanacağız" diye konuştu.


SE(SU/Aİ)