Futbolcularına 5 gün izin verdiğini açıklayans Mehmet Özdilek, herkesin yeni yılını kutladı. Mehmet Özdilek, ligin ikinci yarısı ile ilgili düşüncelerini dile getirirken de şöyle konuştu:

"Herkes için ikinci yarı çok zor olacak. Bu zorluk derecesi bizim için çok daha yüksek. Yukarıda kalmanın bir bedeli var. Bu bedele de hazırlıklı olmak gerekiyor. İkinci yarının, ilk yarıdan daha zorlu geçeceğini düşünüyorum. Ama biz bu zorluğa hazırlıklı olmak istiyoruz. Buralarda kalmak bizim en büyük hedefimiz. Oturup sızlanmak ve geri adım atma şansımız yok."

"AYKUT KOCAMAN DÖNMELİ"

Mehmet Özdilek, Fenerbahçe teknik direktörlüğünden istifasını açıklayan Aykut Kocaman için ise, "Sevdiğimiz bir arkadaşımız. Aykut Kocaman Türk futbolu için önemli bir değer. Umarım geri döner" dedi.

Diarra'da çok iyi bir takıma karşı, çok zor bir müsabaka oynadıklarını, 3 puanın ileride çok işlerine yarayacağını söyledi. Koray Arslan ise saha ve hava şartlarına rağmen galip gelmenin önemine değinerek, kupa ve ligde her maça farklı şekilde konsantre olduklarını belirtti.

YANAL: "İKİNCİ YARI LİGİN EN KÖTÜ OYUNUNU OYNADIK"

Eskişehirspor teknik direktörü Ersun Yanal ise takım olarak iki farklı devrede, iki farklı oyun ortaya koyduklarını, özellikle ikinci yarıda ortaya koydukları futbolu eleştirdi. İkinci yarının çok az bölümünde oyunun kontrolünü ellerinde bulundurduklarını ifade eden Ersun Yanal, "Yine ikinci yarının bir bölümünde özellikle öne çıkışlarda gereksiz koştuk ve dağınık oynadık. Takımdaki eksikleri biliyoruz, ikinci yarıya bu eksikleri gidererek başlayacağız. Herkesin yeni yılını kutlarım" dedi.

Eskişehirsporlu Serol da kendileri için önemli bir maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Hürriyet ise ligin ikinci yarısına iyi hazırlanıp, hak ettikleri yerde bulunacaklarını ifade etti.


SE(HA/AÖ)