Türkiye’de Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın ardından ilk anılan kulübün Altay olduğunu vurgulayan Beyhan Çalışkan, sözmleşmesini imzalarken şöyle konuştu:

"Böyle büyük bir camia, bu ligde olmayı haketmiyor. Son yıllarda çok teknik adam geldi geçti. Çoğu yarım sezon bile kalamadı. Benim için en önemli hedef, ilk sezonumda başarı kazanıp 100. yılımız olan 2014’te kulübün bir parçası olabilmek."

Yönetimle müşterek hedefler çizdiklerini kaydeden Beyhan Çalışkan, “Başkan Ömer Hızlıok, alt yapıdan oyuncularla ilgili olumlu referanslar verdi. Gençlerle 9 Temmuz’da işbaşı yapacağız. On günlük çalışmanın ardından eksiklerimizi tespit edip, takviye çalışmalarına başlayacağız. Mustafa Cevahir, Recep, Ziya, Ömer, Zafer gibi isimlerin serbest kalması önemli değil. Durumu belirsiz olan Erdal, Fatih ve Yunus’la ilgili önyargım yok, üçü de çok kaliteli, kalırlarsa iyi olur” diye konuştu.

Beyhan Çalışkan’ın yardımcısı Eser Kardeşler, kaleci antrenörü ise Muharrem Kayan olacak. Ali Çalış da analist olarak ekipte yer alacak.


US(YC/AÖ)  FOTOĞRAF