Kulüp binasında görevlilere evrakları Adana Demirspor Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlu ve yönetim kurulu üyesi Av. Aziz Erbek verdi.

27 Haziran'da yapılan genel kurulda bazı üyelerin, mevcut yönetim tarafından 146 kişinin usulsüz şekilde kongre üyesi yapıldığı iddiaları ortaya atılmış, bunun üzerine çıkan tartışmada genel kurul 2 Temmuz tarihine ertelenmişti. Bunun üzerine, sabah saatlerinde Adana Demirspor Kulübü İdari Binası'na gelen il dernekler masası ve maliye görevlileri incelemek üzere kulübün evraklarını aldı.

Kulübün tutması gereken defterler ile ilgili kendilerinden bilgi istendiğini söyleyen Erbek, "Bu yapılan her dernek ve kulüpte olabilecek bir işlem. Dernekler masası yetkililerine evraklarımızı eksiksiz verdik. Pazartesi gününe kadar incelenecek ve genel kurul öncesi sonuç açıklanacak" dedi.

Üyelik ve müracaat defterlerinin eksiksiz olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlu ise, "Elimizde tüm evraklarımız var. Bizden bu evraklar istendi, bizde görevimizi yaparak verdik. Kulübe bir iftira atıldı. Ben ve arkadaşlarım için böyle bir incelemenin olması mutluluk verici. Demirspor 72 yılık bir ulu çınardır. Böyle bir çalışması sonrası Demirspor daha da güçlenecek" diye konuştu.


SC(AP/Aİ) (FOTOĞRAF)