Fransa'nın yedinci büyük kenti 300 bin nüfuslu Avrupa'nın başkenti sayılan Strasbourg Belediye Başkanlığı'na  Bağımsız Parti'den 8. aday olan Sağlamer şunlara değindi; 

'seçim kampanyasın son iki ay içinde herkese çalışmalarımızı daha iyi tanıtmak için internet üzerinden herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Seçim kampanyasını yaklaşık  bir haftadır internet üzerinden hizmet veren Sağlamer  hedefimiz Strasbourg'u ülke ve Avrupa dışında dünyada daha başarılı, dinamik bir kente çevirmek istiyoruz. İnternet kampanyamız son beş gün içinde  Fransa genelinde en iyi 10. kampanya seçildi. İnternet'te yer alan 'Sağlamer Tv' ise ülkenin en iyi seçim kampanyası klibinde 3. sıraya yükseldi. Her gün artan ziyaretçi sayısıyla ilgini yoğun olması aday Sağlamer ve Fransa'da yaşayan Türkleri sevindirdi. Sitemizde 1789 Fransız İhtilalin şiarı olan Fransa seçimlerin simgesi özgürlük, eşitlik, kardeşlik simgesin değerlerini yeniden yerine getirmek istiyoruz. Fransızlar'da bu değerlerin varlığına pek inanmadıklarını, bu nedenle bu simgelerin yeniden yaşama geçirilmesi en başta gelen hedefler arasında yer alıyor. İkinci hedef yurttaşların alternatifi sloganıyla ufukta Strasbourg'u 2020'ye doğru çoğulcu modern bir kente çevirmek istiyoruz. Aday Sağlamer hakkında bilgi ve seçim kampanyasını takip etmek isteyenlerin www.saglamer.eu , sosyal paylaşım siteleri  www.facebook.com/saglamer.strasbourg,  twitter.com/Saglamer 2014 adreslerinden faydalanabilir. 

 

Ayrıca seçim kliplerin görüntüleri 'You Tube' üzerinden 'Clip de campagne Sağlamer Strasbourg Municipales' veya 'Taeser premiere conference de presse Saglamer' ve ' Tuncer Sağlamer' yazınca izlenebiliryor.