Komünist Başkan' olarak bilinen Fatih Mehmet Maçoğlu, Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu 'Çalar Saat' programına katıldı. Maçoğlu sosyal medyada gündem oldu.

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerinde Tunceli belediye başkanlığına aday olan Maçoğlu, Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu 'Çalar Saat' programına katıldı.

Belediye başkanı olmasa da belediye çalışanlarının işleri yürüteceğini ifade eden Maçoğlu, "Bir ülkede kadın yönetime girmediği sürece o ülkenin gelişme ihtimali yoktur. Fabrikayı, tarlayı, meclisi kadın yönetecek. Anlayışımız yüzde 50. Siyasette kadın kotası var, bu bir zorunluluk olarak görünüyor" diye konuştu.

'İÇ ANADOLU'DA PEK ÇOK İLİN TOPRAKLARI KANSERLEŞTİ'

İstanbul'da iki tane kooperatifleri olduğunu ve burada ürettikleri ürünleri sattıklarını söyleyen Maçoğlu, satışı yaygınlaştıracaklarını kaydetti.

​Ürünlerin internetten de alınabileceğini belirten Maçoğlu, bu uygulamayı üç yıldır devam ettirdiklerini anlattı. Maçoğlu, gelecek yıl kooperatif satış merkezlerini 7-8 ile daha yayacaklarını duyurdu.

Canlı yayın esnasında Küçükkaya, Ovacık'ın internet sitesinin kitlendiğini duyurdu. Maçoğlu, bu haber üzerine, "Çok heyecanlanıyorum" dedi.

Küçükkaya'nın 'Çalar Saat' programının hashtagi #isteyinceoluyor Twitter'de TT oldu, Türkiye listesinde birinci sıraya yükseldi. 

İşte sosyal medyanın en çok konuşulan başlıklarından olan Maçoğlu’na yönelik bazı destek mesajları.

İşte o mesajlar: