Vatan gazetesinin haberine göre, Dr. C.K., genç kadına 3 haftalık bir tedavi sonunda iyileşeceğini söyledi. İddiaya göre, Dr. C.K. ikinci seansta yalnız gelen genç kadına alt iç çamaşırlarını çıkarmasını söyledi ve vajinasına parmaklarıyla egzersizler yaptı. Bu arada tedaviyle ilgisi olmayan anlatımlarda bulundu ve daha önce birkaç hastasıyla ilişkiye girdiğini söyledi.

BEN DE ERKEĞİM

4 Ağustos 2012 tarihinde gerçekleşen 3’üncü seansta Dr. C.K. bu kez vibratörle (yapay penis)genç kadına egzersizler yapmaya başladı. Yine iddiaya göre “sen çok güzel ve seksi bir kadınsın. Sen dilediğini dilediğin yerde dilediğin kişiyle yapabilecek özgür bir kadınsın. Şu anda neler hissediyorsun. Şehvetli bir şekilde gözlerime bak ve gözlerini benden ayırma. Ben de insanım. Benim de bir erkek olduğumu unutuyorsun” dedi.

Ardından da vibratör yerine bu kez kendi cinsel organıyla ilişkiye girdi. Yaşadıklarını eşine anlatan Ö.A.G. savcılığa başvurdu. Genç kadın, “Beni hipnozla uyuttu. Kendime geldiğimde ona karşı koyup muayeneden kaçtım” dedi. Yapılan soruşturmada sperm kalıntısı genç kadının sutyeninde bulunan Dr. C.K. hakkında 18 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

DOKTOR: TEDAVİ KAPSAMINDA

Dr. C.K. ise kendini şöyle savundu:

“20 yıllık doktorum. Bu hastalık konusunda eğitim aldım. Kendisine anatomik olarak kadın yapısı ve cinsel ilişkinin kadına zarar vermeyeceği konusunda tıbbi bilgiler verdim. Yapılanlar tamamen tedavi kapsamında egzersizler ve psikolojik rahatlama konuşmalarıdır.” (Vatan)