İrfan Erdoğan



'Doğaya, Bilime, İnsanlığa Özgürlük' şiarıyla düzenlenecek olan Gençlik Kampına Yeni Akit adlı şeriat yanlısı gazete günlerdir, saldırarak şöyle diyor.


" SODES ÇAPULCU MEKANI... İzmir Dikili’deki Sodes Tatil Köyü birçok marjinal grubun mekanı haline gelmiş durumda. Emek Gençliği de Sodes’i eylemlere hazırlık kampına çevirmeyi planlıyor. Başta Dhkp-c olmak üzere birçok sol grup, eleman bulmak için yaz kamplarını tuzak olarak kullanıyor... Son yıllarda eleman bulmakta sıkıntı çeken birçok marjinal sol gruplar, yaz kamplarıyla birçok genci tuzağa düşürüyorlar. " diye saldırarak çamur atmaya devam ediyor...


Çamur atmasının yanısıra bu egemen sistem yanlısı provakatör gazete aynı zamanda da ırkçılık yaparak saldırısına şu sözlerle devam ediyor...

" “KAMPTA ERMENİ ŞARKILAR! Emek Gençliği kamp hayatı boyunca gençlere örgütsel faaliyetleri anlatmak için çeşitli yollara başvuruyorlar. Bunların başında ise sanatsal faaliyetler ve konserler geliyor. Grup kampta çeşitli faaliyetler yapacağını duyururken, organizasyonlar içerisinde en dikkat çekici olanı ise Ermeni sanatçılar. Birçok marjinal konuğun yer alacağı kampta, Ermeni şarkılarıyla Vomank ses grubu gençleri eylemlere hazırlayacak!
Vomank Grubu “Ermeni şarkılarıyla gençleri eyleme hazırlayacak...” 
diyerek , her gün sayfalarında Ermeni, Kürt, Alevi düşmanlığı yapmayı görev bilen Yeni Akit Gazetesi, bir kere daha Ermeni düşmanlığı yaparak gerçek yüzünü de göstermiş oldu...

Yeni Akit Gazetesi genç kızların ve erkeklerin birlikte kamp yapmasını da cinsel içerikli ima ile karalayarak şöyle diyor... “KIZLI ERKEKLİ KAMP HAYATI...Emek Gençliği’nin düzenlemiş olduğu kampın sloganı ise “insanlığa özgürlük”. Kızlarla erkeklerin bir arada kalacağı çadır kampta sınırsız özgürlük olduğu vaat ediliyor. Katılımcılardan kampa hazırlıklı gelinmesi isteniyor.” Derken “insanlığa özgürlük” sloganına cinsel içerik yükleyerek istismar etmeye çalışıyor.


Dünyayı haremlik-selamlık olarak bölmeyi, kadınları da erkeklerin haremine kapatıp birer köle olarak yaşatmayı tasavvur eden bir zihniyetin ifadesi olan bu cinsel imalı sözleri yazan gazetenin yetmiş kusur yaşında bir yazarının, ( Hüseyin Üzmez) küçük bir kıza cinsel istismar ve tecavüz suçlamaları ile yargılanması ve mahkum edilmesi de ibretlik bir durum değil mi?


Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Emek Partisi yetkilileri kısaca şunları diyorlar...


" Gezi Direnişi’nde ayağa kalkan milyonlar diğer şeylerin yani sıra bu zihniyete karşı da sokaklara çıktı. Türkiye’yi de Taliban ve El Kaidecilerin hüküm sürdükleri bir ülke haline getirmeye çalışanlar Gezi Direnişi’nden hem rahatsız oldular, hem korktular. Emek Partisi ve Emek Gençliği’ne saldırmalarının nedeni budur. Ama çabaları boşunadır. Gezi Direnişi bir daha göstermiştir ki, Türkiye halkı faşist, feodal, gerici güruhların emellerini gerçekleştirmesine izin vermeyecektir. "