Ukraynalı işadamı 42 yaşındaki Gennady Zalessky ve eşi 31 yaşındaki Viktorya Zalessky, kızları 8 yaşındaki Liza Zalessky için Alanya'da karnaval gibi doğum günü kutlaması düzenledi. Kargıcak Beldesi'nde yer alan Goldcity Turizm Kompleksi'nde gerçekleşen doğum günü kutlamasına, Ukrayna ve Rusya sosyetesinden yaklaşık 70 davetli katıldı.

KIZILDERİLİ KIYAFETLERİ GİYDİLER

Ülkelerinden özel uçakla gelen davetlilerin tamamının Kızılderili kostümüyle katıldığı kutlama, Ukraynalı sanatçı 'Mila Nitich'in konseriyle başladı. 'Shaman' adlı şov grubunun gösterisiyle renklenen doğum günü partisi, Kızılderili temasıyla düzenlenen yarışmalarla devam etti.

Doğum günü kutlamasının son bölümünde ise kadın solistlerden oluşan Ukrayna'nın ünlü 'Poyushie Trusi' adlı müzik grubu sahneye çıktı. Seksi kostümleri ve dans şovlarıyla davetlileri coşturan grubun üyeleri, doğum günü kutlanan ve Kızılderili kıyafeti giyen Liza Zalessky'e tuttuğu takımın formasını sahnede hediye etti. Tesisin diğer müşterilerine kapalı yapılan partide, davetliler geç saatlere kadar dans ederek eğlendi.