Kekilli, “Geçmişimle ilgili açıklama yapmayacağım. O dönem benim için kapandı. Geçmişim ile değil geleceğim ile ilgili sorular sorun” dedi.



Dünyada büyük ilgi gören Game Of Thrones dizisinde Shae karakterini canlandırarak sanat hayatında önemli bir şöhrete kavuşan dizinin aşırı cinsellik ve şiddet içerdiğini savunan kesimlere de tepki göstererek “Bu dizi televizyon dünyasında bir çığır açtı, sinamayı seçen çok sayıda sanatçı bu dizide rol alarak televizyon dünyasına adım attı” dedi.



Bu arada Game Of Thrones’un 5. Sezon çekimlerinin İspanya’nın Endülüs bölgesinde yapılacağı duyuruldu.





Sibel Kekilli aldatma nedenini açıkladı




Shae karakterini canlandırdığı dizi Game Of Thrones’taki perfornmansıyla adından söz ettiren Türkiye kökenli Alman oyuncu, Madrid’de basının karşısına geçti. Dizideki rolünden çok memnun olduğunu söyleyen Kekilli, Shae rolünün sanat hayatının bir dönüm noktası olduğuna dikkat çekti. Kekilli dikkatini sadece Game of Thrones dizisine verdiğini söyledi.

Sibel Kekilli, dizide sevgilisi rolünü oynayan "Tyrion’a neden ihanet ettin?" sorusuna, “herkesin hem sanat hayatında hem de gerçek hayatında iki yüzü vardır, birini aldatırsanız, zarar verirseniz o da size aynı şekilde cevap verir” dedi. Shae rolüyle birçok kesimden eleştiri aldığını da ifade eden Kekilli, “Eleştirilere işimi iyi yaptığıma inandığım için saygı gösterdim” dedi.