Almanya'nın liman kenti Hamburg'un gözde mekanlarından Show Time Hamburg Türkiye`den gelen Sanatçı Rüya Seven'in yaşattığı rüya gibi eğlence ile eğlenceseverler sabaha kadar eğlendi.

Geç vakte kadar eğlendiler

Kentin Altona semti Bramfelderchaussee 49 adresinde bulunan Show Time Hamburg eğlence mekanı her hafta sonu Türkiye'den gelen sanatçılarla başka bir renk katarak Hamburglu eğlence sevenleri buluşturuyor. Eğlenceseverler geç vakte kadar dans ederek haftanın yorgunluğunu gideriyor.

Türkiye'den sanatçı geliyor

Haftada Çarşamba,Cuma ve Cumartesi günleri Hamburglu sanatçılardan Eyüp Han (piyanist-şantör), Barış Demir (bağlama), Furkan Kemer (keman) ve Türkülerle Dilek Yiğit ile güzel bir müzik ziyafeti veriyorlar ve haftasonları Türkiye'den sanatçılarda katılarak renk katıyor programa.

Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınların yoğunlukta olduğu eğlence programı muhteşem geçti. Misafir sanatçı Özcan Süer'inde iki parça seslendirdiği gecede, Türkiye'den gelen sanatçı Rüya Seven söylediği sevilen parçalarla eğlenceseverlere rüya gibi bir gece yaşattı.
 

Emine SONUGÜR / HAMBURG