Almanya'nın liman kenti Hamburg'da yaşayan genç ses sanatçısı Canan Uzerli 2019 yılı konser tarihleriyle meşgul ve sevenleriyle konserlerinde biraraya gelmeyi hedefliyor.

Tahminden daha iyi tuttu

Sanatçı Uzerli, “Bu yıl çıkardığım yeni 'İçten gelen ses...” adlı albümüm çok iyi tuttu. Bu albüm çalışmalarında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bu çalışmalara çok kişi farklı konularda ve çalışmalarda yardımcı oldu ve desteklerini sundular. Ayrıca albümle ilgili aldığı olumlu yorumlar için tüm sevenlerime, dinleyenlerime kalpten teşekkür ederim” dedi.

Yeni yılda konserler var

Bu yılı mutlu ve başarılı bir şekilde geride bıraktığını belirten sempati ve güzel sanatçı Canan Uzerli, “2019 yılında farklı tarihlerde ve değişik salonlarda konserlerim olacak. Şimdiden yeni yıl konser tarihlerini belirlemeye çalışıyorum ve çok meşgulum. Umarım yeni yılda çok başarılı geçer” dedi. 2019'da herkese sağlık ve mutluluk dileyen sanatçı, “2019 yılı dünyada barışa vesile olmasını diliyorum” mesajı verdi. Canan Uzerli albümü üzerine bilgi almak isteyenler için internet sayfası adresi söyle:www.shop-cananuzerli.com/

Emine SONUGÜR / HAMBURG