İranlı Pop Kralı olarak tanınan 69 yaşında Ebi'nin, Hamburg konserinde arbede çıktı çıktı ve üç kişi ağır yaralanarak hastanede tedavi altına alındı.

Kesilmiş ekmek gibi

Özellikle İranlı hayranlarının kalplerini mest eden ve kesilmiş ekmek gibi milyonlarca albümü satılan sanatçı Ebi'nin verdiği konserlerde salonlar hep dolu geçiyor. Bu kez Hamburg'da Barclaycard Arena'da düzenlenen konserde her zaman olduğu gibi son bilete kadar satıldı ve hayranları salonu doldurdu. Sanatçının muhteşem şov ve performans gösterisi sonrası olay çıktı.

Korumalar yeterli gelmedi

Ebi konseri sonrası Aftershow partisiyle devam eden eğlenceye alınmayan 40 yaşında bir kişi olayın çıkmasına neden oldu. Partiye alınmayan kişi önce korumalarla kavgaya başladı ve kavga biranda büyüdü dövüşe dönüştü. 40 yaşındakinin arkadaşları da korumaları dövmeye başladı ortalık karıştı ve diğer katılımcılarda kavgaya karıştı skandal büyüdü olay genişledi korumalar yeterli gelmedi.

13 polis aracı geldi

Konserde korumalar olayı kontrol altına alamayınca polisi aradılar. Olay yerine 13 polis aracı sevk edildi. Polisler geniş çaplı olay yerinin çevresini kapattı ve çıkan arbedeyi kontrol altına aldıktan sonra salonu boşalttı. Olayda ağır yaralanan üç kişi çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kavganın çıkmasına neden olan Ebi hayranı olayı hasarsız kurtarırken polisler ifadesini almak üzere karakola götürdü.

Emine SONUGÜR / HAMBURG