Muhalif kimliğiyle tanınan ve Gezi Direnişi için yaptığı “Asi” adlı şarkısı ve şarkıya yaptığı kliple demokratik çevrelerin sempatisini kazanan Onur Dursun, nam- diğer Ozbi, şimdi de 'Kalbine Sor' isimli 'Hayır' klibiyle dikkatleri çekiyor.

Kalbine Sor adlı şarkıya çekilen klipte sivil polislerce kovalanan ve ardından yakalanan bir kadının çantasından çıkan 'barış'ın simgesi beyaz güvercin dikkat çekiyor. Klipte hukuksuz bir şekilde gerçekleştirilen gözaltılar protesto ediliyor. Irkçılık karşıtı sözleriyle büyük beğeni toplayan şarkıda 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan başkanlık anayasası referandumuna da 'HAYIR' göndermesi yapılıyor.

Ozbi, aşkı savunanların manifestosu niteliğindeki “Kalbine Sor” isimli çalışma için hayır kampanyasını açık bir şekilde destekleyen bir klip çekti.

Ozbi şarkısını sürekli olarak demir parmaklıklar arkasında loş bir ortamda seslendiriyor ve bu şekilde özellikle darbe girişimi sonrası yoğunlaşan gözaltıları protesto ediyor.

Şarkının sözleri Ozbi’ye ait, müziği ise yine Ozbi ve Murat Karatağ imzalı. Cihan Aydın prodüksiyonunda Kadıköy sokaklarında çekilen klibin yönetmen koltuğunda şarkının sahibi oturuyor. Mix işlemleri Murat Karatağ ve Babajim İstanbul stüdyolarında Adham Farid tarafından yapılan parçanın mastering’i de yine Babajim İstanbul stüdyolarında Güven Eroysal tarafından yapılmış.

Serdar Arslanbaba’nın sanat yönetmenliğini, Metin Göktel’in (Bela) kurgusunu, Çağlar Özlek’in Fono Film stüdyolarında color işlemini üstlendiği video klipte, Nazlı Benan Özkaya, Erdeniz Kurucan ve Yiğit Yalkın rol alıyor.