Emel GÖKBULUT / İSTANBUL,   ÜNLÜ İngiliz aktris ve müzisyen Jane Birkin ile Fransız müzisyen Serge Gainsbourg'un kızı Charlotte Gainsbourg, geçtiğimiz cumartesi akşamı Küçük Çiftlik Park'ta muhteşem bir konser verdi. İlk defa Türkiye'ye gelen Gainsbourg, "Stage Whisper with Connan Mockasin'' turnesi kapsamında hayranlarıyla buluştu.


Ünlü sanatçı Charlotte Gainsbourg'un başlama saati 19.30 olan konseri, yaklaşık iki saatlik bir gecikmeyle başladı. Charlotte Gainsbourg, sahneye ekip arkadaşlarıyla birlikte ilk önce prova için çıktı. Gainsbourg provasını tamamladıktan sonra baştan aşağı beyaz giysisiyle tekrar sahneye çıkarak konserine başladı. Gainsbourg ilk şarkısını seslendirdikten sonra " Türkiye'ye ilk gelişim. İstanbul'a hayran kaldım ve burada olmaktan çok mutluyum umarım gece sizin için eğlenceli geçer " dedi. Ünlü şarkıcı sahnede yaklaşık iki saat kaldı, 15 şarkı söyledi.


Hayranları Gainsbourg'e hemen hemen her paçasında eşlik etti. Özellikle "Paradisco" şarkısını söylediği anda Küçükçiftlik Park'ını dolduranların hemen hepsi çığlık attı. Charlotte Gainsbourg hayranlıkla kendisini dinleyenlerin sahnenin önüne yaklaşmasını istedi. Konser bitiminde yoğun tezahürata dayanamayan sanatçı bis yaptı ve üç şarkı daha söyleyerek sahneden ayrıldı.


 


 .......//KUTU//.......


İSTANBUL'DAKİ İLK KONSERİ


Charlotte Gainsburg, 70'li yıllara damgasını vuran ve büyük aşklarıyla adından söz ettiren anne ile babanın kızı olarak dünyaya geldi. İngiliz şarkıcı ve oyuncu Jane Birkin ve Fransız müzisyen Serge Gainsbourg'in kızı Charlotte Gainsbourg, daha önce Türkiye'de konser veren annesi Jane Birkin gibi İstanbul'da ilk kez konser verdi.


William Hurt'la başrolü paylaştığı “Jane Eyreö ile sadece Fransa'da değil, tüm dünyada tanınan Gainsburg, şarkıları, filmleri ve kendine has karizmasıyla moda dünyasının da ikonları arasında yer alıyor.