Hamburg'da Nejla Aydın (48) kuru pasta, yaş pasta, kahvaltılık gibi çeşitler sunulan “Backshop Nejla” adlı pastaneyi hizmete açtı.

Herkesin damak tadını bulması mümkün

Kentin tanınmış eğlence merkezi St. Pauli semti Reeperbahn yakınında Nobistor 27 adresinde bulunan, gıda ürünleri satılan Penny mağazası girişinde 26 metrekare genişliğinde iş kadını Nejla Aydın pastanesini haftanın 6 günü müşterilerin beğenisine açtı. Herkesin damak tadını bulabileceği çeşitli pasta çeşitleri bulunuyor.

Bildiğim ve tecrübem olan meslek

Küçük yaştan bu tarafa Almanya'da yaşayan üç çocuk annesi Nejla Aydın, uzun yıllar pastane işletip çocuklarından dolayı başka görevlerde bulunduğunu ve tekrar kendi işyerini açmaya karar verdiğini belirterek, “İnsan bildiği ve tecrübesi olan mesleği yaparsa çok daha başarılı ve verimli, üreteci olur. Bende tekrar bildiğin mesleğimi yapmaya karar verdim” dedi.

43 çeşit nefis kuru pasta yapıyor

İşletme üzerine bilgi donatımı olan Nejla Aydın, “Pasta ustası Dışvar Muğdar, düğün, doğum günü paslarını yapıyor. Ayrıca 43 çeşit kuru pasta taze yapıyoruz ve müşterilerimize sunuyoruz. Bunun yanı sıra kahvaltı için çeşitlerimiz bulunuyoruz. Yedi kata kadar düğün pastası, doğum günü pastası yapıyoruz bunu sipariş üzerine yapıyoruz. İsteyenler bize 0176-80452100 numaralı telefondan sipariş verebilirler” açıklamasında bulundu.

Emine SONUGÜR / HAMBURG