Sporda kış modasının tanıtıldığı fuara bu yıl da kış sporları ve kayak malzemeleri damgasını vurdu. Fuarı 80 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.  

ERDOĞAN’IN AYAKKABISI DA FUARDA

LİG spor ürünleri firmasının sahibi ve Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği Avrupa Birliği Temsilcisi Berke İçten fuarda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz yıl Başakşehir Stadyumu'nun açılış maçında üç gol atarken giydiği kendi üretimleri olan ayakkabıyı tanıttı. İçten: “Şimdi de bu ayakkabılara Avrupa’dan büyük bir ilgi var. Bu fuarda bu modelimizin çok satılacağını umuyoruz” dedi.  

YOGA MODASI DA BİZDEN

Fuarda yoga ve spor kıyafetlerini sergileyen SML Tekstil firmasından Koray Güvenilir fuar sayesinde birçok yabancı firmayla bağlantı kurduklarını söyleyerek “Bu tür fuarla sayesinde Dünya markalarını içerisinde yavaş yavaş yer alma fırsatını elde ediyoruz.          Bu fuarların markalaşma yolunda çok faydalı olduğu kanısındayım” dedi. 

DÜNYA TAKIMLARININ TARAFTAR ATKILARI DA TÜRKİYE'DEN

Münih İSPO fuarında lisanslı taraftar atkıları ürünlerini tanıtan Dizayn Etiket firması yetkilisi Hakan Altan: “Programımızda dünyanın tüm takımlarının taraftar atkıları mevcuttur. Ellinin üzerinde kulübün taraftar atkısını pazarlıyoruz. Altı yıldır geldiğimiz bu fuarda ürünlerimizi tüm Avrupalı taraftarlara pazarlama şansı buluyoruz” dedi.