Gelsenkirchen'den açılan ve iki saatten fazla tur atan gemide her yaştan kadın yer aldı.

Aralarında çok sayıda gencin bulunduğu yaklaşık 250 kadın, DJ Eda'nın müzikleriyle doyasıya eğlendiler. Danslarıyla eğlenceye renk katan dansözle adeta coştular.

 GELECEK YIL İÇİN SÖZ ALDILAR

 Türk- Alman Yardım Sevenler Derneği Başkanı Necmiye Öztürk, yaptığı selamlama konuşmasında turu düzenleyen yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına teşekkür etti. Saime Toptan ise, çalışmalarından dolayı Necmiye Öztürk ve arkadaşlarına övgüler yağdırdı. Derneğe destek veren üyeleri kutladı. Şair Saime Toptan ayrıca, “Bartınlı Kadınım” adlı şiirini okudu.

Saime Toptan'a, dernek başkanı Necmiye Öztürk bir teşekkür belgesi takdim etti. Kadınların çılgınca eğlendikleri gemide, Türk- Alman Yardım Sevenler Derneği'nin yönetim kurulunda görev yapan iki kadın tiyatro canlandırdı. Köylü çifti canlandıran kadınlar, kostümleriyle gemide bulunan kadınları gülmekten kırdı geçirdi. Erkek kıyafeti, yüzüne boyadığı sakal- bıyığı ve köylü kasketiyle kadın üyenin, diğer kadınlarla göbek atması oldukça eğlenceliydi. Gemide doyasıya eğlenen ve adeta yılın stresini atan kadınlar, dernek yönetiminden yeni gemi turu için söz almayı da ihmal etmediler.