“Fiyatını ödeyerek sahip olduğunuz herşey bu dünyada, bedelini ödediğiniz herşey sonsuza kadar sizinle kalır..”

Pelin İstanbul’da yaşayan, 26 yaşlarında, orta halli bir ailenin küçük kızıdır. Lüks bir AVM de satış sorumlusudur. Varlıklı insanların pahalı hayatları arasında, bir süre sonra o şık kıyafetlere, kolay tüketen insanlara özenir. Moda dergileri, diyet listeleri, alışveriş siteleri Pelin’in hayatını çevrelemiştir. Yakında hayatının aşkıyla evleneceği için özel hayatında da sıkıntısı yoktur. Ancak bir gün hayatı tepetaklak olur, nişanlısının onu aldattığını öğrenir ve yüklü bir düğün borcuyla kalakalır. Bundan sonra hayatı kolay olmayacaktır.

Pelin, artık tek başınadır. Borçlarını ödemeye, ilişkisinin enkazını kaldırmaya ve annesiyle ablasının “evde kaldın” hezeyanlarından kurtulmaya uğraşacaktır. Ama İlker gibi bir nişanlınız varken bu pek mümkün olmaz. Bu noktada Pelin’e, tesadüfler sonucu hayatına giren yakışıklı ve akıllı müzisyen Burak’la, Pelin’in yakın arkadaşları yardım eder. Neşe, Esra, Elif ve Burak türlü taktiklerle Pelin’i boks ringindeki Rocky Balboa gibi eğitirler. Artık iki eski aşık arasında bir müsabaka vardır, en az darbeyle maçı bitiren kazanacaktır.

Pelin bunlarla uğraşırken, ummadığı anda aşk kapısını çalar. Hayatını İlker’den intikam almak ve borçlarını bitirmek üzerine kurduğu için, Burak’a aşık olmak Pelin’in aklından bile geçmemiştir. Ancak hayatta üç plan vardır; başkalarına anlattığın, kendine anlattığın ve insanın kendisinin bile bihaber olduğu asıl plan.

Pelin, Burak’ın ve arkadaşlarının da yardımıyla eski alışkanlıklarını bırakır ve hayatta yapmak istediği şeyi bulup ondan para kazanmaya başlar. İlker ise çok pişmandır ve Pelin'i tekrar birlikte olmaya ikna etmeye çalışır. İlker zaman zaman Pelin’in aklını karıştırsa da uzun sürmez. Sonunda Pelin kendiyle ve bağımlılıklarıyla verdiği savaşı kazanır. Artık borçlarını ödemiş, sadeleşmiş ve sahici bir aşkı hak etmiştir.

Pelin artık şunu çok iyi biliyordur; “Fiyatını ödeyerek sahip olduğunuz herşey bu dünyada bedelini ödediğiniz herşey sonsuza kadar sizinle kalır.’’