4 gün sürecek festivalin ilk gününde şarkıcı Hadise konser verdi. Hadise, Türkiye Taşkömürü Kurumu'nun eski kömür yıkama tesisi alanında kurulan sahneye, hayranlarının coşkulu alkışlarıyla çıktı. İlk, 'Aşk kaç beden giyer' şarkısını seslendiren şarkıcı, dans ekibiyle birlikte gerçekleştirdiği şovuyla alkış aldı. Seyirciler, şarkıcıyı ilgiyle izledi. Birçok kişi de konser alanının etrafındaki duvarlara ve tretuvarların üzerine çıkarak Hadise'yi görmeye çalıştı.

Hadise, konser sırasında sahnenin önüne konulan 2 vantilatör nedeniyle de zaman zaman zor anlar yaşadı. Şarkıcı, vantilatörlerin etkisiyle havalanmaması için sık sık eliyle elbisesini tuttu. Bir ara vantilatörün karşısında sandalyeye oturan Hadise, frikik vermemek için elbisesini bacaklarının arasına sıkıştırdı.

Hadise, "Aşkım" diye bağıran bir hayranına ise "Aşkım diyen kim? Seni duyuyorum. Sesin buraya kadar geliyor" dedi. Yaklaşık 1.5 saat süren konserin ardından Zonguldak Belediye Başkanı CHP'li Muharrem Akdemir, Hadise'ye madenci heykeli hediye etti.



GG(EE/BT)