Bir inşaat firmasının organize ettiği konser için Kadir Has Spor Salonu ve Kongre Merkezi’ne gelen Gülben Ergen, sahneye çıkmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gülben Ergen, Kayseri’ye gelince mutlaka mantı yemek gerektiğini belirterek, "Galiba 2 yıl önce gelmiştim. Aslında sık konsere geldiğim ve sevdiğim bir şehir. Küçük oğlumu da yanımda getirdim. Kayseri’ye gelip de mantı yemeden olmaz, mantım odama geldi" dedi.

Sahneye gelinliğe benzerliğiyle dikkat çeken bir kıyafetle çıkan Gülben Ergen, ‘Arka Sokaklar’ şarkısıyla konserine başladı. Yaklaşık 2 saat süren konseri sırasında izleyicilerin arasına da inen Gülben Ergen’in fotoğrafını çekmek isteyenler büyük çaba harcadı.

Mustafa Erdoğan'dan ayrıldıktan sonra kendini çocuklarına adadığı belirten Gülben Ergen, sahnede bir kadın seyircinin kendisine taktığını yüzüğü de izleyenlerine avucuna alıp gösterdi. Sevenleriyle sahnede sürekli konuşan ve sahneden mantı tarifi de alan Gülben Ergen, "Mantıyı sizler evde mi yapıyorsunuz? Suyu kırmızı mı oluyor, yoksa beyaz mı? Buradaki mantının suyu kırmızı. Bir acayip" diye konuştu. Bu arada konser sırasında sıcaktan terleyen Gülben Ergen, hasta olmamak için sahnedeki vantilatörü kapattırdı.



MÖ(OE/İD)