Kentin Mundburgs yakınında Marshnerstieg 7 adresinde Umdenkbar adlı mekanda gerçekleşen defileye her kademeden yoğun katılım oldu.

Mankenler kadar kıyafetler de göz kamaştırdı

Hamburg 1 Televizyon 'Oriantal Night' adlı program yapımcısı ve sunucusu Bedo lakaplı Bülent Kayaturan defilenin sunuculuğunu yaptı. İlkbahar, yaz koleksiyonu 2014 Kuzey Almanya ikinci güzeli Charmaine Greiser, Hamburg 2014 yılı güzeli Jule Walkowiak ve Leoni, Elena, Linh, Başak, Laura, Angelina olmak üzere 8 manken tarafından sunuldu.


Podyuma çıkan güzel mankenler kadar birbirinden güzel modelleri içeren defile adeta göz kamaştırdı.

Defile iki bölümden oluştu



Defilenin birinci bölümünde günlük ve sportif kıyafetler ağırlıkta olurken, ikinci bölümünde muhteşem gece kıyafetleri de tanıtıldı. Konu ile ilgili Elif Ergün, “Ürünlerimizi Paris, Roma ve İstanbul başta olmak üzere farklı ülkelerden getiriyoruz. Ürünlerimiz arasında herkese uygun moda kıyafetler bulunuyor. Bu yaz cıvıl cıvıl renkler çok moda. Beyaz, siyah, lacivert modanın temeli. Yılın renkleri sarı, pembe, yeşil, kırmızı gibi renklerin yanı sıra, yırtıp pırtık kot pantolonlar, püsküllü çantalar ağırlıktadır” dedi.

Herkese yakışan modadır



İnsanların rahatlığı her konuda çok önemli olduğuna vurgu yapan Ergün, “Her insanın boyu, fiziği, zevki farklıdır. Bundan dolayı her insan kendine yakıştırdığını ve üzerinde kıyafetiyle rahat olması çok daha önemlidir. Zengin ve geniş yelpaze ile moda dünyasına ilk adamı bayan koleksiyonuyla attık.



Bunun gerisi gelecektir”dedi. Defile sonrası Alman sanatçı Katrin Wulff söylediği İngilizce parçalarla yoğun alkış toplarken, sanatçı Süleyman Öztürk'te söylediği Türkçe parçalarla katılımcıları eğlendirdi.