Organizatör Halil Babür ve Murat Yıldırım tarafından düzenlenen Kadınlar Matinesi'nde Hamburglu yerel sanatçılardan Grup Maxim'in çalıp seslendirdiği, Ahmet Yavuz ve Poyraz Akgül'ün DJ'lik yaptığı müzik proğramında kadınlar hareketli şarkılarla bol bol oynayıp göbek attılar.

 

Davut Güloğlu'nun sahneye çıkmasını sabırsızlıkla bekleyen kadınlar ve genç kızlar, sanatçı sahneye çıkınca daha yakından görebilmek, cep telefonlarınyla video ve fotoğraf çekip, kendisine dokunabilmek için sahneye hücum ederek adeta izdiham yaşadılar.

Sahnede bir saatten fazla hareketli şarkılarını seslendiren Güloğlu ve salonu dolduran kadınlar hareketli şarkılarla coşarak bol bol horon tepip dans ettiler.

 

Avrupa turnesine çıkan Güloğlu, konser öncesi verdiği kısa demeçte  Hamburg'dan sonra Avrupa turuna devam edeceğini söyledi. Yeni yılda sadece kendi eserlerinin yer alacağı yeni bir singel çıkartacağını müjdeleyen sanatçı, bu defa önceki albümlerdeki tarzından farklı olarak kendi tarzında daha duygusal ve slow şarkıların yer alacağını söyledi. Sahnedeki performansını hayranlarının enerjisinden aldığını söyleyen sanatçı, Hamburg'daki hayranlarından gördüğü sıcak ilgiden çok memnun kaldığını dile getirdi.  .