Uzun yıllar, “Datça Sinema Günleri” adı altında düzenlenen ve son 2 yıldır ismi ‘Datça Altın Badem Ödülleri’ olarak değişen organizasyonla ilgili geri sayım, tüm hızıyla devam ediyor.

Saygın Medya (Saygın Kurt) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Datça Altın Badem Ödül Töreni’ni sunacak isimler de belirlendi. 6 Eylül Perşembe akşamı, 2.500 kişilik Datça Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek olan muhteşem ödül törenini Jess Molho ve Şebnem Scheafer birlikte sunacak.

Sanattan spora birçok kategoride dağıtılacak olan ödüller için oylamalar sonlandı ve kazanan isimler belirlendi. Şimdi nefesler tutuldu ve başta Datça halkı olmak üzere herkes, 6 Eylül’de gerçekleşecek olan ödül törenini bekliyor.

2. Datça Altın Badem Ödülleri Töreni’nde konukları birbirinden ilginç sürprizlerin beklediği de, gelen bilgiler arasında.

Ödül töreninin detaylarına gelince; 5-7 Eylül tarihleri arasında Datça’da gerçekleşecek olan muhteşem ödül töreninin 6 Eylül’deki galasından önce Mehmet Ali Ağa Konağı’nda özel davetlilerin katılımıyla bir kokteyl gerçekleştirilecek. Datça Limanı’ndaki kortej yürüyüşünün ardından tüm konuklar, Amfi Tiyatro’daki yerlerini alacak ve Datça Altın Badem Ödülleri, 6 Eylül Perşembe akşamı 2. kez sahiplerini bulacak.