Kentin restoran zincirlerinden 01 Güneyliler'in 7 yıldır bünyesinde çalışan Mikail Gün, Yunus Sevim ve Murat Sevim için 'askere uğurlama gecesi' düzenledi. 100. Yıl Restaurant'ta düzenlenen geceye, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, CHP İl Başkanı Devrim Kök, Kepez İlçesi eski belediye başkanı Erdal Öner, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Şarkıcı Ceylan, Mehmet Yakar ve dans gurubunun sahneye çıktığı gecede konuklar, gönüllerinde eğlendi. Ceylan'ın askere gideceklere gösterdiği yakınlık gözlerden kaçmadı. Askerliğin kutsallığına dikkat çeken Ceylan 'En büyük asker, bizim asker' diye tempo tutarak, salondan da tezahüratta bulunmasını istedi. Ceylan, "Hepsi bizim çocuklarımız. Allah onları korusun. Salonda bir hüzün var. Lütfen bu ortamı dağıtın. Biz buraya eğlenmeye geldik" dedi.

Geceyi düzenleyen işadamı Ahmet Cambaz'ın 22 yaşına giren oğlu İlkim Cambaz için de pasta kesildi. Pastanın mumlarını asker adaylarıyla birlikte söndüren Ceylan, daha sonra elleriyle yedirdi. Eğlence geç saatlere kadar devam etti.



SE(SU/SS)