Berlin'de yaşayan Türk vatandaşlarının yoğun olarak yaşadığı Neukölln semtindeki sinemada gerçekleştirilen gösterime, filmin yapımcısı Cemal Okan, yönetmeni Murat Şeker ve başrol oyuncularından Murat Akkoyunlu, Derya Şensoy ve Ünal Gümüş katıldılar.  

İZLEYİCİ İSTERSE FİLMİN DEVAMINI YAPARIZ

Filmi, Berlinli sinemaseverlerle birlikte izleyen oyuncular ve yönetmen Murat Şeker film sonrasında hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdiler.

Berlin'de olmaktan ve Berlinli izleyici ile filmini beraber seyretmekten mutlu olduğunu açıklayan Murat Şeker: “Zaten İstanbul'dan sonra favori şehrim Berlin. Çakallarla Dans serisinin üç filminde montajı Berlin'de yaptık. Herkes filmde gülüp eğlendi ki amacımıza ulaşmış olduk. Seyircimizle interaktif iletişimimiz var hem sosyal medyada, hem internette hem de hasılatta. Onlar isterse Çakallarla Dans'ın devamını yaparız. Çakallarla Dans 3:Sıfır Sıkıntı'yı ilk haftasında 630.000 seyirci izledi ki bu yılın en iyi ilk beş filminden biri görünüyor” dedi.

BERLİN’DE FİLM ÇEKEBİLİRİM

1970'li yıllardan sonra Türkiye'de komedi filmlerinin tekrar altın çağını yaşadığını belirten Şeker, “Ülkemizde çok sorun olduğu için bu kadar sorunun içinde komedi filmlerinin de çok iş yapaya devam eder. Zaten biz de filmin ismini o nedenle ‘Sıfır Sıkıntı’ koyduk” şeklinde konuştu. Gelen bir soru üzerine Murat Şeker, kendisi için özel bir yeri olan Berlin şehrinde ileride bir film çekebileceğini söyledi.

Filimin oyuncularından Derya Şensoy ise ilk filmi olması nedeniyle ayrı bir heyecan yaşadığını söyledi. Çok iyi bir projenin içerisinde çok iyi oyuncularla birlikte çalıştığına değinen Şensoy: “Her şeyden önce filmde annemle birlikte oynadım. O da başka bir heyecan; çok güzel bir anı kaldı bize” dedi.

Oyuncu Murat Akkoyunlu ise, Berlin'deki vatandaşlarla daha yakın temasa geçmenin, reaksiyonları ölçme açısından çok faydalı olduğunu kaydetti.

On sene öncesine kadar Berlin'de yaşamış olan oyuncu Ünal Gümüş'de filmin Berlin gösterimine katılmanın kendisi için özel ve güzel bir duygu olduğunu söyledi.