Fulya Omaç / Çeşme

Fransız ortaklarının satışa çıkarması nedeniyle yedi yıl aradan sonra geçtiğimiz yıl tamamen yenilenmiş yüzüyle tekrar hizmet vermeye başlayan Boyalık Beach Hotel & Spa Çeşme’nin Satış ve Pazarlama Müdürü Sibel Deriner,


“2013 yazında plaj temizliği konusunda çok hassas davrandık. Etraftaki sitelerin ve otelimizin ortak kullanımındaki Boyalık Plajı, personelimiz tarafından otel misafirlerimiz güne başlamadan temizleniyordu.Şimdi yeni sezona hazırlanıyoruz. Kış boyunca kullanılmayan plajımızda, yöredeki diğer yerlerde de olduğu gibi dalga ve rüzgarla taşınan taşlar problem oldu. Sahilde yürüyüş yapan misafirlerimiz bu konudaki rahatsızlıklarını tarafımıza iletti.


Zaten sezon içinde de plajımızı taşlardan arındırabilmek adına dönem dönem temizleme operasyonu gerçekleştiriliyordu. Geçen sezon aldığımız kararla, 2014 sezonu başlamadan daha sık aralıklarla plajımızı taşlardan arındırma aktivitesi düzenlenmeye başladık. Son olarak üç traktör kasasını dolduran taş temizlendi. Aralıklarla bu aktivitemizi tekrarlayıp 2014 yazında misafirlerimizin sıkıntı yaşamayacağı ve güvenle dinleneceği bir plaj yaratmak istiyoruz” diye konuştu.