Bodrum Kültür ve Sanat Topluluğu ve Bodrum Belediyesi'nin işbirliğinde düzenlenen ve geçen 9 Eylül’de Mandalin Bar’daki kokteyl ile başlayan 2'nci Uluslararası Bodrum Karnavalı, tüm hızıyla sürüyor. Karnaval kapsamında dün akşam karnaval yürüyüşü yapıldı. Bodrum Milta Marina önünden başlayan yürüyüşe yaklaşık bin kişi katıldı. Dans toplulukları ve karnavaldaki çeşitli etkinliklere katılan gösteri grupları, rengarenk kıyafetleri ile yürüyüşte dikkat çekti. 1.5 kilometre süren yürüyüşte, seksi dansçı kızlar ilgi odağı oldu.

Yürüyüşün ardından Belediye Meydanı'na kurulan sahnede, birbirinden güzel dans gösterileri sergilendi. Gösterilerin sonunda Luxus Müzik Grubu sahneye çıktı. Luxus, alanı dolduranları hareketli şarkılarıyla coşturdu.

BAŞKAN KOCADON’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Bodrum Belediye Başkan Vekili CHP'li Dursun Göktepe'nin davetlisi olarak karnavala Bodrum Belediye eski Başkanı Mehmet Kocadon da katıldı. Dursun Göktepe ve Mehmet Kocadon sahneye el ele çıktı. Kocadon için sahnede sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Kocadon, şampanya patlatırken pastasının mumlarını üfledi.

ÖZLEM TEKİN RÜZGARI

Karnavalın en dikkat çeken isimlerinden biri de rock müzik sanatçısı Özlem Tekin oldu. Bodrum'da yaşamaya başlayan Tekin, birbirinden güzel şarkılarını karnaval kapsamında sevenleri için seslendirdi. Yaklaşık 2 bin kişinin doldurduğu alanda, Tekin'in söylediği parçalar hep bir ağızdan birlikte söylendi. Yaklaşık bir saat süren konserde Özlem Tekin, Bodrum'a karnavalın çok yakıştığını belirtti.

Konserin sonunda konuşan Uluslararası Bodrum Karnavalı Koordinatörü Necmi Cavlı, "İlkini geçen yıl yaptığımız karnavaldan oldukça olumlu sonuçlar aldık. Bodrum, eğlence merkezinin kalbidir ve eğlence sokakta yapılır. 'Bodrum Her gün Sokakta' sloganımızla herkesi karnavalımıza katılmaya bekliyoruz" dedi.