Farklı kebap çeşitleri

Kentin en önemli lüks yerlerinden Neustadt semtinde Grossneumarkt 38 adresinde bulunan Beyoğlu Kebap Hous Restoran'da gerçekleşen açılışa farklı basın kuruluşlarından çok sayıda basın mensupları katıldı. Tarsuslu Raci Çapacı özellikle kendi yörelerinin önemli kebap çeşitlerini müşterilerine sunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Farklı ve çok çeşit kebaplarımız bulunuyor. Kebap çeşitlerimizi damak tadında ve lezzetinde hazırlıyoruz. Özel kebapcı ustalarımız bulunuyor kendileri büyük bir itina ve özenle hazırlıyorlar. Dolayısıyla her müşterinin damak tadına göre kebap çeşitlerimiz mevcuttur. Ayrıca helal et kesimi kullanıyoruz altı hafta beklettiğimiz etten farklı steag hazırlıyoruz. Bir nevi adana gibi herkesin damak tadına uygun çeşitlerimizle hitap etme hedefimizdir. Havuç dilimi gibi farklı tatlı çeşitlerimizde mevcuttur” dedi.

Kendin pişir kendin ye

Restoranın bir başka özelliğinin kendin pişir kendin ye olduğunu kaydeden Raci Çapacı, “Amacımız burada yüksek kaliteli hizmet sunmaktır. Kendin pişir kendin ye hizmeti de sunuyoruz isteyen müşterilerimiz elbette masalarında kendileri pişirip kendileri yiyebilirler. Asıl isteğimiz restoranımız ziyaret edenler kendilerini evlerinde gibi rahat etmelerini sağlamaktır. Müşterilerimizi mutlu etmek için en iyi hizmeti sunuyoruz” açıklamasında bulundu. 150 metrekare genişliğinde 75 kişilik restoranda yaz mevsiminde 60 kişilik yerinde dışarıda olacağı aktarıldı.

12 personelin çalıştığına da değinen Çapacı, “Restoranımızın adını 'Beyoğlu Kebap Hous' koymamız İstanbul Beyoğlu'nda her renkten, dinden, kültürden insanlar iç içe yaşıyorlar. Bizde burada çok kültürlü bir toplumuz ve bu toplumun önemli olduğunu her birimizin güzel birer renk olduğunun altını çizmek istedik” dedi. Davetlilere lezzetli kebap çeşitleri, içecekler ve tatlılar ikram edildi.