Mustafa Akpolat

 Beyaz Show'un 2013 yılı sonu ile 2014 yılının ilk çeyreğinde Belçika, Almanya, İsviçre, Hollanda, İsveç, İngiltere ve Avusturya gibi bir çok Avrupa ülkesini kapsayan, Avrupa turnesi'nin Hamburg durağında, 3 bin kişi tarafından izlendi. Avrupa'nın değişik ülke ve şehirlerinde yaşayan Türkiye'lilerin ilgi ve beğeni ile izlediği Beyaz Show'un Hamburg gösterisinde, Beyazit Öztürk'ün kendisine has espirileri izleyiciden tam not aldı.  


Beyaz, Avrupa'da yaşayan Türkiyelilerin yaşadıkları ülkelerdeki karşılaştıkları sorunlara da değinirken, Almanca kimi terimlerin Türkçe'deki karşılığını ve ifadelerini espirili bir dille ifade ederek bol bol alkış aldı.

 29 Mart Cuma günü Hamburg Kongre Merkezinde, konser ve gösteri organizatörü Sait Arslan tarafından organize edilen ve yaklaşık 3 saat süren TV talk show programı olarak sunulan ''Beyaz Show'un Hamburg'daki programına konuk olan Kubat, Bengü, Murat Dalkılıç ve Ivan Sert, şarkı ve Türküleri canlı yorumladılar. Salonu dolduran Hamburg'luların ilgi ile izlediği, bol kahkaha ve alkışlar arasında devam eden Show'da, bir gencin sevdiği kıza evlenme teklifi dakikalarca alkışlandı.

 Yayına başladığı 1996 yılından bu yana milyonlarca izleyiciyi ekrana çeken Beyaz Show, değişik konu ve konuklara yer veren başarılı bir eğlence programı olarak, yoğun ilgi almaya devam ediyor. Türkiye'den veya Türkiye dışından bir çok ünlü ve popüler ismi programa konuk eden Beyazit Öztürk, sosyal, sempatik ve doğal kişiliği ile de beğenizle izlenmektedir.