Eğlence programı Beyaz Show'u hazırlayan sunan Beyazıt Öztürk, ünlü isimlerden Gökhan Tepe, İrem Derici, Burcu Esmersoy, Modacı Kemal Doğulu, Kubat ile birlikte Dortmund'un tanınmış salonu Westfalenhalle'de yaklaşık 5 bin seyirci karşısına çıktı.

Beyaz Show formatında gerçekleştirilen programda Beyazıt Öztürk, özellikle Gökhan Tepe, İrem Derici ve Kubat ile yaptığı sohbetlerle izleyenlerini adeta kahkahaya boğdu. ”Ben, Almanya'da çok konser verdim, ama ilk kez bu kadar kalabalık karşısına çıkıyorum“ diyen Gökhan Tepe'ye Beyazıt Öztürk, “bu dediğin doğrudur, çünkü bu kalabalık bana geldi, tabiki sizi de alkışlayacaklar“ dedi.



Beyazıt Öztürk, daha önce Almanya'nın farklı kentlerinde yaptığı gösterileri anlatırken salondan bol bol alkış aldı. Sahne önüne gelerek “Burcu ile 5 saniye oturmak istiyorum” diyen Furkan adında bir izleyiciyi, ”senin niyetin başka, ama gel bakalım“ diyerek sahneye alan Beyazıt Öztürk, bu izleyiciyle yaptığı sohbette gülüşmelere neden oldu.



Beyazıt Öztürk, sahnede bulunan sanatçılara sarılarak selfie çekmeyi de ihmal etmeyen Furkan için, “Bakın bakın, İrem Derici'ye abla, Burcu Esmersoy'a ise Burcum diyor“ dedi. Sizlere sorduğumuz sorularla Alman vatandaşların, Türklerden neleri öğrendiklerine dair aldığımız cevapları okuyorum diyen Beyazıt Öztürk, ”Almanlar, kabak çekirdeği yemeyi, milli takımları galip geldiğinde konvoy yaparak sokaklarda tur atmayı, radara yakalanınca diğer sürücüleri uyarmayı, ikram etmeyi  ve düğünlerde takı sırasına girmeyi gibi gelenekleri Türklerden öğrenmiş“ diye anlattı. Bir dönem Bundesliga'ya damgasını vuran ve defalarca milli takım formasını giyen Yıldıray Baştürk de, programı izleyenler arasında yer aldı.

BURCU ESMERSOY SAHNEDE YERİNDE DURAMAYIP GÖBEK ATIP DANS ETTİ


Dortmund gösterisinde yer alan ünlü manken ve sunucu Burcu Esmersoy beyaz mini elbisesiyle adeta yürek hoplatırken, sanatçıların hareketli şarkıları sırasında yerinde duramayıp bol bol göbek attı. İrem Derici'nin ”Melekler Nur saçmış aşkın Yüzüne“ adlı şarkısını seslendirdiği sırada  güzel sunucu Burcu Esmersoy, sahnede modacı Kemal Doğulu ile de uzun süre dans etti. Program da, Almanya'da bir televizyonda düzenlenen Almanya Süper Starını Arıyor adlı yarışmaya katılarak adından söz ettiren Elif Batman da sahnede bir şarkı seslendirirken, Gökhan Tepe, İrem Derici ve Kubat'ın birlikte seslendirdikleri şarkı ve türkülerle adeta salonda yer yerinden oynadı. Salonda bulunan binlerce izleyici, gece boyu hem Beyazıt Öztürk'ün esprileriyle gülerek stres attı, hem de sanatçıların beğenilen müzikleriyle doyasıya eğlendi.