Düsseldorf'un tanınmış salonlarından Mitsubishi Electric Halle'de gerçekleştirilen Beyaz Show'a sanat camiasının ünlü isimlerinden Demet Akalın, Hakan Altun, Ayla Çelik, Asla Vazgeçmem dizisinin başrol oyuncusu Tolga Sayışman , Ben Bilmem Eşim Bilir adlı televizyon yarışma programına Dortmund'dan katılan ve ödül kazanan Esra-Sabit Şimsek çifti ve Almanya 2.Ligi ekiplerinden Fortuna Düsseldorf  ve A Milli Futbol Takımı'nda forma giyen Kaan Ayhan konuk olarak katıldı. Programda Demet Akalın, Hakan Altun, Ayla Çelik sevilen şarkılarıyla salonu dolduran izleyicileri coştururken, Beyaz da yaptığı esprilerle salonu kahkahaya boğdu.

“Annem önce kız beğeniyor, sonra aniden dönüyor”



TV stüdyosu formatında gerçekleştirilen ve uzun sohbetlerinde yapıldığı Beyaz Show Programında, bir ara laf döndü dolaştı Beyaz-Ayla Çelik aşkı iddilarına gelince Beyaz, “ben evleneceğimi gazetelerden öğrendim, dedim bu düğüne gideyim artık. Ya bunlar ne derse desin, biz bizi biliyoruz” dedi. Salondan “evlenmeyecek misin?” sorusu sorulduğunda ise Beyaz, “her güne evlenecekmişim gibi başlıyorum, ama olmuyor. Annem zaten önce benim için birisini çok beğeniyor, sonra çok geçmeden dönüyor. Beğendiği kız, işi gereği yanından ayrıldın mı, ne iş yapıyor diye soruyor, bende anlatınca, bu işi yapanla zor deyip vazgeçiyor. Böylece bende evlenemiyorum“ diye anlattı izleyicisine. Beyaz, programın son bölümünde Ayla Çelik ile Bağdat adlı şarkıya düet yaptı, salondan adeta alkış seli koptu.

“Milli Takım hak ettiği yere gelecek”

Beyaz Show'un Düsseldorf'ta ki gösterisine konuk olarak katılan  Almanya 2.Ligi ekiplerinden Fortuna, Düsseldorf  ve A Milli Futbol Takım oyuncusu Kaan Ayhan, ünlü şovmen ve sunucu Beyaz'ın sorularıyla zor anlar yaşadı. Genç oyuncuya Beyaz'ın biraz heyecanın mı var demesi üzerine araya giren ünlü sanatçı Hakan Altun, “evet, Kaan kuliste bana, ‘Abi ben otuz bin kırk bin kişinin  önüne çıkıp futbol oynuyorum, ama bugün burada çok heyecanlıyım, adeta titriyorum’ dedi, dolayısıyla heyecanı çok” diyerek, milli oyuncuya destek oldu. “Tamam milli takımın tartışılan bölümlerinden sormayacağım” diyen Beyaz milli oyuncuya, “biz niye sonradan açılıyoruz, yine son maçlara mı kalıyoruz nedir durum?” diye sorduğunda en son İzlanda karşısında milli formayı giyen Kaan Ayhan da, “bu sorunun cevabı olsaydı, sorunu çözerdik. Ama biz millet olarak … (Beyaz: yumurta kapıya dayanınca) evet, evet, her şeyi sona bırakmayı çok severiz, bu durum herhalde takıma, bize de yansıyor“ dedi. Beyaz'ın Türkiye'de hangi takımı tutuyorsun sorusuna ise Kaan Ayhan, “takım isimi verirsem, hemen su takıma gidiyor denecek, onun için bütün takımları tutuyorum” cevabını verdi. Milli oyuncu  Kaan Ayhan son olarak da, “milli takımın hak ettiği hedeflere ulaşacağına inanıyorum, alacağı iyi sonuçlarla da zor günler geçiren vatandaşlarımıza da, iyi bir moral vereceğini düşünüyorum” dedi. Milli oyuncu Kaan Ayhan Beyaz'a, İzlanda maçında giydiği 22 numaralı formayı hediye etti.

Programda ilanı aşk, evlenme teklifi de eksik olmadı

Beyaz Show sahnesine gelen Gülay Doğanay isimli bir izleyici Beyaz'a, “ben evde eşime, sana ilanı aşk edeceğim” dedim inanmadı, buradan aşkımı haykırmak istiyorum” dediğinde salonda gülüşmeler başladı. Daha sonra sahneye elinde evlilik yüzüğü ile gelen 23 yaşında ki Tarık Özkara, “ben sevgilime evlenme teklimi yapmak istiyorum” dedi. Bunun üzerine Beyaz, “sevgilin buradaysa gelsin sahneye” dedi ve Tarık Özkara daha sonra, sahneye gelen sevgilisi Cansu Ceylan'ın önünde diz çökerek evlenme teklifini yaptı.

Beyaz Show yayını sürecek

Program sırasında Beyaz, “Beyaz Show artık televizyondan yayınlanmayacak diye söylentiler var, bunlar asla doğru değil. Beyaz Show, sizlerin desteği ile yirmi yılını geride bıraktı, sizin bu desteğiniz olduğu sürece kesintiye uğramayacak. Turnenin tamamlanmasının ardından, yeniden televizyon yayınımıza döneceğiz” dedi.

Beyaz Show, Avrupa turnesine bu aksam Viyana'da gösterisiyle devam edecek.