Birçok Bakanlık binasının bulunduğu Hamburger Strasse yakınındaki Marschnerstieg 7 adresinde Leyla Kanmaz'ın işlettiği Umdenkbar adlı mekanda gerçekleşen etkinliğe çok sayıda eğlencesever katıldı.

Tatil ve bayram birarada 

Okulların tatile girmesi ve Ramazan Bayramı'nın da hafta sonuna gelmesiyle birlikte eğlenceseverler her iki fırsatı birleştirerek gönüllerince eğlenme olanağı buldular.  Gecenin geç saatlerine kadar devam eden etkinlikte ilk olarak sanatçı Murat İnce sahne aldı. İnce'nin Rock tarzında birbirinden güzel söylediği parçalar yoğun ilgi gördü.  


Dört dörtlük eğlence oldu

Daha sonra DJ Serdar-Zeynel'in pop şarkılarıyla katılımcılar pisti doldurup dans ederek eğlenceye ısındılar. Ardından Serkan Alkan'ın bağlama eşliğinde söylediği, “İşte gidiyorum çeşme siyahım”,”Uzun inci bir yoldayım” gibi güzel türkülere müzikseverler eşlik ettiler.



Gecenin ilerleyen saatlerinde hareketli parçalara yer veren sanatçılar eğlenceseverlerin geç vakte kadar halay çekip, dans ederek coşkulu dört dörtlük bir eğlence etkinliği yaşamalarını sağladılar.