Hamburg'da yaşayan Fatma – Hayati Günyar çifti, dostlarıyla birlikte sonbaharın muhteşem sıcak güneşli havanın keyfini çıkarttılar.

Kabak, fasulye, domates, biber, gibi sebze ve elma, armut meyvelerinde yetiştiği yazlık bahçe doğa ile içiçe yeşiller arasında. Bahrenfeld semtinde bulunan bahçe evlerinde misafirleri ağırlayan Günyar çifti, bahçelerine sık sık dostlarını davet ettiklerini ve bahçe keyfi ancak arkadaşlarla güzel olduğunu söylediler.

Hava sıcak ve güneşli

Bu yıl Almanya'da yaz mevsiminin sıcak geçmesi herkesi sevindirirken bahçelerin keyfi sıcak havalarda çok daha muhteşem olduğu kesin. Uzun yıllardır bahçeleri olan Fatma – Hayati Günyar çifti, bu yıl doya doya bahçe keyfi sürdüklerini söylediler.

Kalabalık daha neşeli oluyor

Sadık Bayram ve Özcan Süer sanatçıların da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli birlikte, bahçede önce yemekler yaptılar, közde mangal hazırladılar ve hep birlikte yemekler sohbet eşliğinizde yenilirken batan güneş izlendi.

Közde çay demnenirken Sadık Bayram'ın müziği eşliğinde Özcan Süer eserler seslendirdi. Denizli türkülerini muhteşem yorumlayan Fatma Günyar'da türküleri okurken davetlilerde eşlik ettiler ve sabahlara kadar güzel saatler geçirdiler.

Emine SONUGÜR / HAMBURG