-Mehmet Atak-


BURSALI AİLESİ İŞ BAŞINDA


Yıllar önce Fuat- Şükrü Şen kardeşler tarafından Ayşe adıyla işletmeye açılan bu modern salonun işletmesini 5 ay önce  devralan işadamı Rahmi Bursalı, ilk olarak salonun adını ELEGANCE  Event House olarak değiştirdi. Eşi Muazzez ve  Üniversite tahsilini tamamlayan  ve çalışmakta olduğu ABD’den dönüş yapan kızı Seli’yle birlikte kolları sıvadı. 33 yıl öncesinden, sağlık nedenleriyle ara vermek zorunda kaldığı 2004 yıına kadar  Sigorta, İnşaat ve TV yoluyla pazarlama  konularında faaliyet göstermiş olan Rahmi Bursalı, bu yeni işletmecilik branşına da tesadüfen girdiğini belirtiyor.



‘’Bir sohbet esnasında, hiç de aklımda olmayan değişik bir branşın işletme konusu gündeme geldi.. Ben de işe sıcak baktım ve 5 aydır faaliyetimizi sürdürüyoruz’’  diyerek, kahvaltılı Basın toplantısında söze başlayan Rahmi Bursalı, zaman zaman eşi Muazzez ve kızı Seli’nin de devreye girdiği açıklamalar bölümünde, dört dörtlük bir salon görünümündeki ELEGANCE Event House hakkında şu bilgileri verdi:

-Salonumuz Düğün, nişan, sünnet, kına, yaşgünü, firma yemekleri ve eğlenceleri, konser etkinlikleri  için özel donanımlıdır.

-Ulaşımı kolaydır  ve Parkyeri  sorunu yoktur. Niendorf, Eidelstedt, Schnelsen, Stellingen, Lockstedt, Flughafen ve Eimsbüttel’in merkezindedir. U- Bahn Schippelsweg durağı yakınındadır.

-Ses ve ışık sistemi salonun her noktasına kadar aynı mükemmeliyette yansımaktadır.

- Teşkilatlı mutfağında ülkelerin damak tadına göre sıcak ve soğuk yiyecekler hazırlanmaktadır.

- Salonumuzun ortalama yer kapasitesi 500 kişiliktir.

- Havalandırma tesisatımız profesyonelce hazırlanmıştır.

-Fiyatlarımız oldukça caziptir ve özellikle de  engelliler için özel fiyatlarımız vardır. Ayrıca asansörlü çıkış kapılarımız her an devrededir.

-Zengin Yılbaşı proğramımızda  Grup Efsane Aytun Ede ve arkadaşları ile sürpriz sanatçılar sahne alacaktır.

-Bu salondaki etkinliklerin dünyanın her tarafından izlenebilmesi için çalışmalarımız sürmektedir.

Sperberhorst 13 A adresindeki  ELEGANCE Event House salonundaki Basın toplantısında, tanıtım sorumlusu Rıza Atamtürk, sanat dünyasından Grup Efsane Aytun Ede ve arkadaşları, Grup  Muhabbet Şifa  Keleş, Gürcan Özbudak, Seyran Kardeşler, Pınar Ergin ve Şener Yıldız da hazır bulundu.

ELEGANCE Event House, Bilgi Hattı:
TEL: 040- 571 29 513 ve 0176- 303 11 536 (Rahmi Bursalı)
www.elegance-hamburg.de