İnsanın inanası gelmiyor ama yepyeni bir yıla ve sezona girmiş bulunuyoruz... ”muhteşem 2017!” Her şeyin yenilendiği, her duygunun tazelendiği sürprizlerle dolu bir yıl bizleri bekliyor...

Hemen her şeyde modanın değiştiği yeni sene için, düğün modasını bir süredir yakın takibe almış bulunuyoruz Özellikle gelinlikte 2017 ilkbahar-yazında birbirinden güzel ve iddialı gelinlikleri ile sizi hayallerinizdeki “gelin” yapmaya hazırız!

Farklı tarz ve vücuda hitap eden  model arasından hayallerinizi süsleyen gelinliği kolaylıkla bulacağınıza eminiz. 

Mağazamızda gelinliğin dışında, düğünler ve özel geceler için; gece elbisesi,aksesuar ve çocuk kıyafetleri gibi 7’den 70’e herkese hitap eden farklı ürünlere, şaşırtıcı fiyat avantajlarıyla ulaşabiliyorsunuz. Mutlaka uğramalısınız diyoruz…

İşte size Merve Çalışkan ve İlknur Şeker'den 2017'nin “Gelinlik Modası”Önerileri

  • 2017 yılının gelinlik trendleri genel hatlarıyla nelerdir?

Bu sezon gelinlik tasarımlarında geleneksel ve modern çizgiler buluşuyor. Kalp, V, halter yaka gibi farklı yakalar; tüy, fırfır, drape başta olmak üzere göz kamaştırıcı detaylar dikkat çekiyor. Saten ve tülün ağırlıkta olduğu sezonda boncuk ve nakış işlemeleri gelinliklere zarif bir hava katıyor. Organze fırfır, aplike ve işlemelerle süslü tafta ve saten gelinlikler yine bu sezonun popüler modelleri arasında… Ayrıca, geçen sezon sıkça gördüğümüz balo stili gelinlik modelleri bu sezon da popülerliğini sürdürüyor. İşlemeler, fırfır detayları, 3 boyutlu dantel, dantel üstü dantel gelinlikteki 2017 genel trendlerinden bazılarını oluşturuyor.

Sadeliği tercih edenler için parlak, düz kumaşlar; tüm gözleri üzerinde toplamak isteyen gelin adayları için ise üstü taşlarla süslenmiş büstiyerli tasarımlar mevcut... Modern tasarımlardan klasik tasarımlara kadar çok geniş yelpazede gelinlik modelini Düşler Moda Evinde

yeni sezon koleksiyonunda bulabiliyorsunuz. Şunu da ilave etmek isterim ki değişik vücut stillerini kusursuz kavrayan tasarımlar hazırlamaya özen gösterdiğimiz için trendleri yansıtan A kesim, balo stili, trompet model, tek omuz, uzun veya kısa vb. değişik alternatiflerin koleksiyonumuzda her sezon olmasına özellikle dikkat ediyoruz.

  • Peki, 2017 yılı gelinliklerinde göze çarpan etkileyici detaylar nelerdir?



Kristal işlemeler, dantel, asimetrik omuzlar, çiçek desenli apliklerle zenginleştirilmiş kabarık etekler sezonun çarpıcı detayları… Geçen sezon çok moda olan çiçek detayı bu sezon üç boyutlu olarak yine romantik gelinler için gelinlik tasarımlarını süsleyecek. Kristal ve inci detayları da bu sezon yine çok moda.

  • 2017 yılında gelinliği tamamlayan aksesuarlar ağırlıklı olarak hangileri?

Bu yıl Düşler Moda Evinde gelinlik koleksiyonunda prenses şıklığını ve zarafetini gelinlik modellerine taşıyan tasarımlar ön plana çıkıyor. Kraliyet düğünlerinden esinlendiğimiz bu gelinlik modellerini prenses taçlarıyla ve kraliyet düğünlerinin vazgeçilmezi uzun katedral duvaklar ile tamamlıyoruz. Ayrıca çok değişik saç aksesuarları da 2017 sezonunda gelinliği tamamlayan aksesuarlar olarak koleksiyonumuzda bulunuyor.

Naturel fakat gösterişli gelin ayakkabıları bu sezonun gözdeleri. Doğal görünümlü pudra çiçekler, dantel, güpür, kurdele ve taşlar gelin ayakkabılarını süsleyen vazgeçilmez aksesuarlar... 

  • Duvak seçimi de en az gelinlik kadar önemli… Duvaklarda hangi trendler öne çıkıyor?

Vücut hatlarını ve kıvrımlarını ortaya çıkaran feminen dar gelinlikler için bu sezon kısa ve modern kesimli hafif duvaklar öneriyoruz. Balo stili ve bizim kraliyet koleksiyonumuzdaki modeller için ise uzun katedral duvaklar olmazsa olmaz.

  • Türk gelinleri ağırlıklı olarak nelerden hoşlanıyor, ne istiyorlar?

Dünyanın her yerindeki gelinler gibi Türk gelinleri de hem zarif hem de gösterişli görünmek istiyorlar ve düğünün yıldızı olmak için uzun bir sürece giriyorlar. Elbette her gelinin tarzı farklı: kimisi prenses gibi görünmek istediği için balo stilini tercih ederken kimisi de kuğu gibi görünmek istediği için vücuda oturan “deniz kızı” modellerini tercih ediyor. Dünyada duvak yavaş yavaş önemini yitirirken, Türk gelinleri gelinliklerini mutlaka duvakla tamamlıyorlar. Saç aksesuarları da çeşitleniyor. Taçların yanı sıra alternatif olarak çiçekler, saç bantları ve şapkalar günümüzde oldukça revaçta. Türk gelinlerinin de bu yeniliklere açık olduğunu ekleyebiliriz.

  • 2017 için en çok karşılaştığınız talepler neler?

Modanın genel trendlerinden etkilenen gelin adayları 2017 yılı için bir gelinlikle 2 farklı stili yaşamak istiyorlar. Bu yüzden de “transformer” tabir edilen hem kısa hem  uzun ya da hem dar hem balo stili olarak kullanılabilen gelinlikler talep ediliyor. Biz de elbette bu talepler doğrultusunda tasarımlarımıza yön vermeye çalışıyoruz.

  • Türkiye’de giderek büyüyen bir marka oldunuz…

Geçtiğimiz Mart ayında Altıparmak/Bursa’da Düşler Moda Evi olarak açtığımız mağaza ile Bursa’ya merhaba dedik ve ilk mağazamız Bursa’da büyük ilgi gördü.20 yılı aşan tecrübelerimiz ile gördüğümüz ilgiden çok memnun olduğumuzu belirtmek isterim…