Yönetmenliğini Adem Kılıç'ın yaptığı, başrollerini Alper Kul ve Aslıhan Güner ile Salih Kalyon, Ruhi Sarı ve Çetin Altay'ın da paylaştığı 'Moskova'nın Şifresi Temel' filminin oyuncuları, Korupark Alışveriş Merkezi'den dün akşam düzenlenen özel gösterimde hayranlarıyla buluştu. Düzenlenen özel gösterime çok sayıda sinamasever ile Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da katıldı.

"TAKLİT ASLINI YAŞATIR"

Gördükleri ilgiden büyük keyif aldıklarını söyleyen filmde 'Zuhal' karakterini canlandıran Aslıhan Güner, Türk insanın gülmeyi de ağlamayı da sevdiğini söyledi. "Aldığımız tepkilerden de bunu görüyoruz" diyen Güner, "Film, bu güne kadar çekilmiş en güzel, en komik, herkesin çok sevdiği ve gişe rekoru kıran Karadeniz Komedisi oldu. Filmimiz içinde barındırdığı konular ile beraber evrensel nitelikte, sadece Karadeniz kitlesine hitap etmiyordu. Bu yüzden de sadece Karadeniz'de değil tüm Türkiye'de güzel bir ilgi ile karşılaştı. Bizim filmimize benzeyen filmler çıkacaktır. Ama taklitler, asılları yaşatır" dedi.

"ZAMAN ZAMAN STRES YAPTIK"

Filmin başrol oyuncularından Temel karakterini canlandıran Alper Kul ise "'Sümela'nın Şifresi-Temel' filminin başarılı olmasının ardından 'Moskova'nın Şifresi-Temel' filminde de beklentiler büyüktü. Çekimler sırasında zaman zaman strese girdik. Şu anda en keyifli günlerimizi yaşıyoruz. Yaşadığımız mutluluğu uzatmak için Bursa gibi bir çok ilde imza törenleri düzenliyoruz. Çok Temel fıkrası anlattım ama bir gün böyle bir film çekeceğim hiç aklıma gelmezdi. Bu gidişle, 'Barcelona'nın Şifresi-Temel' filmini de çekeceğiz" diye konuştu.

'Moskova'nın Şifresi-Temel' filminin özel gösterimi sanatcılar ile davetlilerin filmi birlikte izlemesi ile sona erdi.