Galaya sinema filminde beraber çalışan baba, oğul yönetmen Uğur Yücel ile Can Yücel, başrol oyuncusu Meltem Cumbul katıldı.

 Yönetmen Can Yücel, "bu sinema filminde eğlendirmek istedik. Çoğu setlerde eğlenemiyoruz ama bu filmin setinde hepimiz çok eğlendik, güldük. Eğlence amaçlı bir film. Kimseye gönderme yapmadık" dedi.

Sanatçı Uğur Yücel, "Avrupa'nın her yerini dolaşıyorum, sade bu sinemada Türk filmlerine olan ilgi çok az. 15 yıldan fazla buraya geliyorum ne zaman ve hangi filime gelsem insanlar zorla sinemaya geliyor. Burada Türkler yaşıyor, Anadolu insanı, Ermeniler, Kürtler hepimizin ortak değerlerin bulunduğu filmler, belgeseller burada gösteriliyor. İlgi yok. Avrupa'da en az ilgi burada. Bazı insanların yaşamında, insanlar arakasından konuşur. Ben ise yüzüne konuşuyorum. Bu sinema günlerini hazırlayan, çok çalışan, iddialı olan Odyssee sinemasın yönetmeni Faruk Günaltay tek başına bu işi başarıyla yapıyor ve çok takdir ediyorum. Ama Faruk Günaltay'ı çok yalnız buluyorum. Hepimiz sinemaya destek vermeliyiz" dedi.



Filmin başrol oyuncusu Meltem Cumbul ise, "Sizlerden aldığımız eleştiriler, gerçek duygular bizi çok mutlu ediyor. Filmin galasını tam anlamıyla yapamadık. Ankara'da yaşanan felaketler dolayısıyla filme hüzünlü girdik. Daha yeni, yeni filmin keyfini çıkarmaya başladık. Buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz. Sizlerden aldığımız o güzel takdirlere çok sevindik. Mutlu olduk" dedi.  

Film bittikten sonra hayranları sanatçılarla beraber bol, bol selfie çektirdi.