Ulvi Arı büyüledi

Hamburg’daki Tiyatro Köprüsü Festivali çerçevesinde sahne alan Türkiye’nin en tanınmış pantomimi Ulvi Arı ”Susuyorum Duyuyor musun?” gösterisini sahneledi.

Türkiye'nin usta pantomim sanatçısı Ulvi Arı, Almanya’nın liman kenti Hamburg’da düzenlenen 1. Almanya – Türkiye Tiyatro Köprüsü Festivalinde sahne aldı.

Mut Tiyatrosu tarafından Hamburg Kültür Senatörlüğünün desteğiyle yapılan festivalde Ulvi Arı’yı kendisi de pantomim sanatçısı olan Dr. Memet Gülbeyaz yaptı.

Arı’nın pandomim sanatının üstadı sayılan Fransız Marcel Marceau'nun yanında yetişen Erdinç Dinçer'in öğrencisi olduğuna dikkat çeken Gülbeyaz, kendisini Hamburg’a ağırlamaktan gurur duyduklarını kaydetti. 

Ulvi Arı, Türkiye’de çok kez turneye çıkıp sergilediği 10 sahnelik ”Susuyorum Duyuyor musun?” adlı gösterisini Hamburglulara sundu. ”İnsan”, ”Arayış”, ve ”Savaş” gibi konuları, kendine özgi stili ve estetiğiyle sahneleyen Arı, gösterisine yer yer sahne aldığı seyircileri de ortak etti. İzleyicileri büyüleyen Arı, dakikalarca alkışlandı.