Kapalı gişe oynanan oyuna çocuklar kadar onların tiyatro ile tanışmalarını sağlayan ebeveynleri de büyük ilgi gösterdiler.

Seyirci ile etkileşimin kurulduğu oyunda küçük seyircilerin minderlere oturarak sahneye yakın bir bölgede olmaları dikkat çekti. Muharrem Buhara tarafından yazılan ve Tiyatro Frankfurt Genel Sanat Yönetmeni Kamil Kellecioğlu tarafından yönetilen oyunda
 Kareografisini Tiyatro Frankfurt oyuncularının yaptığı, ışık ve efektlerini Mehmet Hüseyin Özcan, Belma Gümüştepe ve üstlendiği oyunda, Kamil Kellecioğlu, Çiğdem Özkurt Spickermann, Handan Tıraş, Damla Çoban, Elif Görgülü, Samet Akkoyunlu, Metin Can Ayduran, Filiz Karagöz, Aleyna Pomak, Burcu Öztürk, Serdar Sert, Melahat Işıklı, Ceylan Bahar, Gönülcan Karacaköylü ve Mete Timucin rol aldı.



Bir Hindi çiftliğinde yaşayan ve yıl başında satılmamak için planlar hazırlayan hindilerin çiftlikten kaçış planlarını anlatan oyun bir çoğu tiyatro ile ilk kez tanışan çocuklar tarafından çok sevildi ve dakikalarca alkışlandı. Türk ve Alman basınının ilgi gösterdiği oyun sonunda yönetmen Kellecioğlu "Tiyatro Frankfurt olarak perdelerimizi 20 Nisan Dünya çocuk gününde bir çocuk oyunu ile açmış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi çocuk oyunları bizim için her zaman öncelikli ve özeldir. Her yeni nesile kendimizi en iyi şekilde anlatabilemek adına hem de tiyatro kültürü oluşturabilmek adına çocuk oyunlarını çok önemsiyoruz ve her sezon bir çocuk oyunu sergilemeye özen gösteriyoruz.



Bugün burada bu sıcak ortamda çocuklarımızla göz göze gelerek onları da oyunun içerisine alarak hayatlarında güzel bir deneyim oluşturduğumuza inanıyoruz. Bu oyunla onlara hem sevgiyi hem birlikte hareket etmeyi hem de azmin zaferini anlatmaya çalıştık. Ama konusu ne olursa olsun çocuklarımızın tiyatro ile buluşması için elimizden gelen herşeyi  yapmaya devam edeceğiz"
dedi. Oyun sonunda tüm seyircilere TC Frankfurt Başkonsolosluğu tarafından gönderilen kitaplar hediye edildi. 



Tiyatro Frankfurt bu sezon Ferhan Şensoy'un yazdığı Biri Bizi Dikizliyor ve Vedat Diri tarafından yazılan "Fanus" adlı oyunlarla seyircisinin karşısında olmaya devam edecek.10 Ekim 2015'de Aschafenburg Şehir tiyatro sahnesinnde Stadtttheater Aschaffenburg'un.davetlisi olarak sergilenecek Biri Bizi Dikizliyor adlı oyun Alman seyircileriyle yine üst yazılı olarak buluşacak. 
Dünya Prömiyerini yapacak olan "Fanus" adlı oyun ise yine Rüsselsheim Şehir Tiyatrosunda izleyenlerini bekliyor olacak.