HAMBURGLU SANATÇI TERME'Yİ SALLADI

Samsun'da Terme Beediyesi tarafından bu yıl 1.si düzenlenen yaz etkinlikleri kapsamında, Terme’li Anadolu rock müzik sanatçısı Murat İnce ve gurup Nalband hemşerileriyle buluştu. Performansıyla ve sesiyle konser alanını dolduran yüzlerce insanı büyülen Murat İnce, vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı.

ÇOCUKLUK HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM

Hareketli parçaları ile Terme’li hayranlarını coşturan İnce, konser sonunda, "Bu gece memleketimdeyim. Çocukluk hayalimi gerçekleştirdim. Belediye Başkanı Şenol Kul başta olmak üzere Kültür ve sosyal işler müdürü Nuray Keleş veTerme belediyesi ekibine teşekkür ediyorum.  Sağ olsun çok güzel hizmetlerde bulunuyorlar ve bizlere sahip çıkıyorlar.  Terme Şenol Kul başkanımızın sayesinde çok güzel oldu, daha da güzel olacak” dedi. 

Murat İnce konuşmasını şu sekilde sonlandırdı:

'Ben müzik yolculuğuma çıktığımdan beri,hiç bir zaman binlerce insanların bulunduğu bir stad da veya koca bir arena da konserler vermenin hayalini kurmadım (başarabilirsem sevinirim elbette) ama,doğup büyüdüğüm,yazını kışını içime yüklediğim,imkanlarını ve imkansızlıklarını tatdığım,okullarında okuduğum,sokaklarında adımladığım,bayramını seyranını doya doya yaşadığım,o hala içimde taptaze anılarıyla yüreğimde hissettiğim memleketim Terme/Samsun'umda bir konser verebilme arzum benim için koca bir hayaldi ve gerçek oldu.

Bu mutluluğumu sizlere anlatmam için kelimeler kifayetsiz kalır.Taşlar yerine oturmuştu ve zamanı gelmişti artık.Gerçekleşmesinde büyük emekleri olan,başta Terme Belediye Başkanımız Şenol Kul ve ekibi olmak üzere,konser alanımızı dolduran beni yalnız bırakmayan Termeli hemşehrilerime sonsuz minnettarım.Sizler benim hayalime eşlik ettiniz,bende hemşehriniz kardeşiniz olarak her zaman sizin o güzel hayallerinize eşlik etmek için yanınızda olacağım. Sağolun Varolun...'

TERME’LİLER EN GÜZELİNE LAYIK

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme’li vatandaşların yoğun alkışları ve tezahüratları eşliğinde sahneye davet edilerek bir konuşma yaptı. Terme’nin potansiyel olarak çok değerli insanların olduğu bir ilçe olduğunu Murat İnce’nin de bu değerlerden biri olduğuna vurgu yapan Başkan Şenol Kul, “Terme’nin gerçek bir değeri olan Murat İnce kardeşimin göstermiş olduğu incelikten ötürü teşekkür ederim. Bu kalabalığı görünce Terme’nin değerlerine sahip çıktığını görüyorum. Sizler için bundan sonra da güzel ve anlamlı çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. Bizim en başından beri bir iddia ve hayalimiz var. Terme ve Terme’liler her zaman her hizmetin en güzeline layıktır. Ben bu akşamın düzenlenmesinde emeği olan ekibime ve katılım sağlayan siz kıymetli hemşerilerime  çok teşekkür ediyorum' 'ifadelerini kullandı. ( Kaynak:gerçekbizde)