Rihanna ve Madonna gibi dünyaca ünlü sanatçıları ağırlayan gösteri ve müzik merkezi indigO2’de, Divaa Events-Ejder Doğuş tarafından düzenenen gece büyük ilgi gördü, sayıları 2 bini aşkın kişi katıldı.

 LONDRA’DA ‘İDEAL EŞ’ ARANDI

 Birbirinden eğlenceli skeç ve sürprizlerle dopdolu Güldür Güldür’ün oyuncu kadrosu Ali Sunal, Doğa Rutkay, Onur Atilla, Onur Buldu, Meltem Yılmazkaya ve Çağlar Çorumlu’dan oluştu. İki bölüm halinde sunulan ve yaklaşık 2.5 saat süren performanslar ile dopdolu, tiyatro gösterisi, rahmetli Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal’ın konuşmasıyla başlayan gece 'Kayınbaba', 'Hekimim', '14 Şubat Kiralık Sevgili' ve 'En Baba Fırsat' adlı espirili skeçlerle devam etti. İngiltere’ve İngilizceyle ilgili espriler yapıldığı sunumda 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yalnız kalmak istemeyen bir kadının 'İdeal Eş Mağazası'ndan ‘ideal eş’ arayışı adından da seyirciye yöneltilen “ideal eş” sorusu karşısında verilen yanıtlar, salondakileri kahkaya boğdu.

 LONDA'DAKİ TÜRKİYE KÖKENLİLER DE ROL ALDI

 Gerisinde unutulmaz anılar bırakan bir güzel gösterimde BKM oyuncularının yanı sıra Londra’nın en büyük toptancılarından Alpacino Cash and Carry’nin sahibi Erol Gülşen’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda Londralı Türk, rol alarak olağanüstü performansları ile büyük alkış aldı. Son skeçte 'Köçek' havası ile coşan seyirciler, keyifli bir gece yaşadı. Oyun boyunca sergiledikleri performansları ile oyun sonunda oyuncular uzun süre ayakta alkışlandı.

 Gördüğü yoğun ilgi karşısında mutluluğunu dile getiren Ali Sunal, ilk fırsatta tekrar Londra’ya gelme sözü verdi.