Oyun yılbaşında tüm hindilerini satmak isteyen çiftlik sahibi ve satılıp yemek olmaktan kurtulmaya çalışan hindilerin macerasını anlatıyor. Gerçekçi dekoru, renkli kostümleri, müzik ve dans gösterileriyle oyun her yaştan çocuğu büyüledi. Çocuk seyircilerle etkileşimli olarak oynanan oyunda çocuklara tiyatronun ne olduğu ve nasıl izlenmesi gerektiği hakkında bilgi verildi.

YÖNETMEN KELLECİOĞLU: ÇOK BÜYÜK İLGİYLE KARŞILAŞTIK

İzleyiler arasında daha önce tiyatro oyunu izlemiş olanların yanında tiyatroyla ilk kez tanışan çocukların olmasından duydukları mutluluğu dile getiren Tiyatro Frankfurt genel sanat yönetmeni Kamil Kellecioğlu, “Tiyatro Frankfurt ilk kez bir çocuk oyunu sergiledi ve çok büyük bir ilgiyle karşılandık. Biletlerimiz günler öncesinden tükendi ve bir sonraki için şimdiden yer ayırtanlar oldu. Çocuk tiyatrosuna gösterilen bu ilgi bizi çok mutlu etti. “ dedi.



Yeşiller milletvekili Hilime Arslaner ve Frankfurt Başkonsolosu Ufuk Ekici`in de izlediği, müziklerini Hakan Tezcan'nin yaptığı , oyunun Kostümlerini Nesrin Özbek tasarladı. Oyunda Başak Gülergin, Handan Tıraş, Emine Timuçin, Diba Yurtsever, Esin Kaya, Elif Görgülü, Metin, Ayduran, Umut Kuzu, Damla Çoban, Samet Akkoyun, Melahat Işıklı ve Aleyna Pomak rol aldılar. 



OTİZMLİ ÇOCUK METE EREN TİMUÇİN ROL ALDI

Her fırsatta dezavantajlı kişi ve grupların temsili konusunda sosyal sorumluluğunu yerine getirmeye çalışan Tiyatro Frankfurt, bu oyunda da otizmli bir çocuğa rol verdi.



Yaklaşmakta olan 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü öncesinde, ekibin 10 yaşındaki özel gereksinimli oyuncusu Mete Eren Timuçin tüm izleyicilere farklı bireylerin toplumla her alanda birlikte olabileceğini ve renk katabileceğini gösterdi. Oyun sonunda oyuncularla sohbet ederek fotoğraf çektirme imkanı bulan aileler salondan mutlu bir şekilde ayrıldılar.