Kentin tarihi tanınmış Johannes-Bramhs meydanında bulunan Büyük Laiszhalle Müzikhol'unda gerçekleşen konsere başta Almanlar olmak üzere yoğun katılım oldu.

İki bölümden oluşan konserde Fazıl Say kendi  eserlerinin yanı sıra Beethoven ve Mozart gibi dünyaca ünlülerin eserlerine de yer verdi.

Gençlere destek



Genç Kuzey Alman Filarmoni (JNP) adlı orkestranın kuruluşunun 5. yılı kapsamında verilen konserlere destek veren Fazıl Say, gençlerin yanında olduğunu her zaman kendilerine destek vereceğini bir kez daha kanıtladı. Gençlerden oluşan Genç Kuzey Alman Filarmoni (JNP) kuruluşlarının 5. yılını görkemli konserlerle kutluyor.
 

Geleceğin yetenekleri



Kurulduktan kısa süre sonra adlarından bahsettiren JNP büyük başarılara imza atan geleceğin gençleri olarak görülüyor. Özellikle Kuzey Alman kültür sahnelerinin vaz geçilmez orkestrası haline gelen JNP, aynı anda eğitim platformu olarak görülüyor ve geleceğin profesyonel müzisyenlerin yetişmesine katkı sağlıyor.


Fazıl Say sanatçı Elif Ergün'le kuliste bir süre sohbet etti.    


JNP, tanınmış piyanist ve besteci Fazıl Say ve Alexander Shelley'in yönetiminde bir dizi konserlerle kuruluşunu kutluyor. Konserlerin ilki Hamburg'da gerçekleşti.



DİĞER ŞEHİRLERDE YAPILACAK KONSERLER

1 Ağustos Hasenwinkel, 2 Ağustos Arena Berlin ve 5 Ağustos Halle 207 Rostock'ta verileceği duyuruldu.